Anonim

#justiceformanisha - 19 år gamla kvinnliga gäng våldtagen i UP | Förklaras på tamil

Efter att en student har funnits skyldig, nästa scen om de är bundna eller fångade i ett nytt rum innan de dör en "intressant" död.

Men vem satte dem där? Ger anime någonsin någon indikation på vem som binder de skyldiga och drar dem till "dödsrummet"?

Se den här videon till exempel (Ep3): https://youtu.be/um_HQ6XyzLQ?t=17m Den skyldige befinner sig skyldig och strax efter att Monokuma trycker på den röda knappen, "teleporteras" han direkt till ett rum för att dö. Hur?

Jag hoppas att den här frågan är vettig. Jag kunde inte ta reda på hur jag ordade det ordentligt.

Själva anime-serien visar ganska tydligt att den är det Monokuma.

Han ses bara att han faktiskt drar gärningsmannen själv i den animerade animationen, men det finns ingen anledning att tvivla på att det är precis vad som händer, särskilt när det överensstämmer med argumentet.

Följande bilder är tagna från samma avsnitt som du använder som ett exempel.

5
  • [Spoiler] Men vi vet att Monokuma är en liten robotbjörn. Hur kunde han ha styrkan att dra en gymnasieelever så här?
  • 1 [Spoiler] Citat från danganronpa.wikia, "In Ultra Despair Girls, det avslöjades att Monokumas ursprungligen var en serie större dödmaskiner"
  • 1 Så jag ser ingen anledning för Monokuma att inte kunna dra någon sådan. Han porträtteras ofta komiskt, men han är fortfarande en liten version av en dödande robot!
  • du vet dina grejer! Jag hittade också ett svar som säger att Monokuma faktiskt gjordes som en livräddande robot, så jag antar att han är mer än bara en leksak.
  • Monokuma kan också bekämpa Sakura Oogami på mer eller mindre jämna villkor, så han är knappast svag.