Anonim

Ariana Grande - Mimu-handskar och \ "Why Try \" (Live i San Diego 9-9-15)

Varning: Stora spoilers nedan.

I operationen för att återta den grundande Titan, skickades den kvinnliga Titan, Jaw Titan, den pansrade Titan och Colossus Titan för den.

I de sista avsnitten av säsong 3 av anime ser vi Armored Titan, Colossus Titan, Beast Titan och Cart Titan slåss mot Erwin, Eren, Levi, Mikasa, etc.

Varför var

War Hammer Titan

inte inblandad i någon militär operation förrän åtminstone den 3: e säsongen av anime, om han också är i makten för Marleys folk?

4
  • Det gjorde de inte helt. Det här är en spoiler för anime-bara människor.
  • Jag redigerade frågan efter att ha sett det senaste avsnittet (titan visades förresten inte). Jag tvivlar på att de till och med skulle visa titan förrän under mitten av nästa säsong, förutsatt att det finns en. Jag tror att de förmodligen skulle tappa ett omnämnande eller två under de senaste episoderna, för tittarens spänning, särskilt de som bara tittar på anime.
  • @JustPlain Var du bortskämd? Jag ber om ursäkt. Jag märkte inte. Jag blev också ganska förvånad över att den här titan sägs ha varit i 3: e säsongen, när den fortfarande inte ens nämns.
  • Tja, det är åtminstone inte en stor spoiler så det är inget stort problem där. Tack för redigeringen. @W. Är

Varning: Stora spoilers nedan.

Det förklarades i Kapitel 95.

Zeke berättade för dem att både hedersmarleyaner och aristokrater, Tybur-familjen följde en politik för icke-inblandning i både politik och krig.

Varför var de involverade i militära operationer nu, hela tiden?

Zeke förklarade vidare det

med tanke på den senaste rädslan för Eldia och Marleys framtid kom de äntligen överens om att vidta åtgärder. Så den nuvarande situationen (Marleys misslyckande med att återställa koordinaten och förlora den kolossala) orsakade familjen Tybur att gå med på att vidta åtgärder efter år av att inte ha gjort det. De ser nu Eldia som ett hot inte bara mot Marley utan också mot världen.

I senare kapitel,

de kommer att använda familjen Tybur för att samla nationerna och visa för dem att de ska förena sig mot det växande hotet (Eldia). De lyckades något, på bekostnad av att Warhammer Titan hamnade i Eldias händer.