Anonim

Enya - Echoes In Rain (officiell video)

Jag vill hitta en regelbundet uppdaterad lista över officiella anime-hemmavideoutgåvor (dvs. DVD / BluRay / digital), engelska dubbade / undertexter och tillgängliga globalt, helst sorterade efter släppdatum. Finns det en sådan sak?

Om det var en del av en större lista över icke-anime-videofilmer är det bra. Wikipedia har listor som denna, men de verkar inte innehålla utgåvor från mindre studior.

4
  • Jag använder Anime News Network genom att söka efter serien och se om den har licenser på engelska, om den strömmar kommer den att visas inom parentes men jag måste söka efter serietiteln själv och den kommer inte att uppdateras om en serie har avbrutits (dvs. Robotech The Shadow Chronicles medan den släpptes på DVD i Australien av Madman har nu upphört så att du inte kan köpa den från dem, likaså med den andra Negima-anime)
  • Frågar du om utgivningsdatum i Japan, eller licensierade utgåvor i ett annat land eller alla licensierade utgivningsdatum över hela världen?
  • @seijitsu thx, för engelsktalande och tillgänglig globalt, klargjorde jag det nu i frågan.
  • @ Memor-X wow deras kommande videolista (animenewsnetwork.com/encyclopedia/releases.php?format=video) är väldigt nära det jag ville, det kan vara svaret?

Jag använder normalt Anime News Network genom att söka efter en serie som jag är intresserad av och se om den har licenser för engelska, detta kan normalt hittas längre ner på en sida där den listar vem som gör översättningarna och Voice Actors om den dubbades. det skulle också lista distributörer och internet-streamers (som Crunchyroll).

Men det verkar finnas en lista för kommande hemreleaser här, jag kan validera Kill la Kill-utgåvan med en nyligen publicerad Madman-e-post som släpps i Australien. Men kredit bör gå till den här kommentaren eftersom jag faktiskt inte visste om listan på Anime News Network.

med listan om du klickar på den DVD du vill ha, bläddrar du ner till länken i encyklopedin och bläddrar nedåt nästa sida till "engelska företag" så kan du se vem distributörerna är och i vilket sammanhang deras utgåvor var (om de strömmar, undertexter, om den har en engelsk roll så har den dubblats)