Anonim

প্রাণঘাতী অসুখ ও কাউন্সেলিং পদ্ধতি | ২ য় ভাগ

Hur svårt skadad var sdf-1 efter den sista rymdstriden? Och varför var bron fortfarande synlig efter att IT förmodligen förstördes i episod för stjärnorna? Bron verkade intakt i det här avsnittet. Kan någon snälla förklara detta?

1
  • Som Macross-fan (som kom in i anime på grund av Robotech, men senare fick veta hur Harmony Gold kungligt skruvade oss alla via licensrättigheter) anses Robotech verkligen vara anime, och inte bara ett muterat jävelkärleksbarn?

Om du med "slutlig" strid menar du striden mot Khyron i avsnitt 36 "Till Stjärnorna" förstördes den så att den blev sopor och begravd. Bron var inte intakt efter det eftersom SDF-1 begravdes och den syns inte längre.

Om du med "slutlig" strid menar du striden om den nästan förstördes i avsnitt 27 "Force of Arms", så var det tillräckligt skadat att de inte använde det längre fram till sista avsnittet, när de delvis reparerade det för att det skulle flyga igen, de fick det att flyga en gång förra gången mot Khyron som till sist förstörde det genom att få sitt fartyg att kollidera med det.

Något av denna information kan du se här: http://robotech.wikia.com/wiki/To_the_Stars