Anonim

I morgon avsnitt av Bigg Boss 14 | Jasmin Bhasin जनता के सामने बताएगी अपना ये सबसे बड़ा सीक्रेट

Under striden med Enel på Sky Island använde de fyra prästerna, inklusive Enel, mantra. Senare lär vi oss att Mantra faktiskt är Haki.

Luffy tränade med Rayleigh för att lära sig Haki. Medan Luffy föddes med den kunde han inte använda den perfekt. Men på sky island fanns det ett barn som heter Aisa som använde Haki för att känna människor från avstånd. Hon kunde inte utföra Conqueror's Haki sedan hon var barn, men hon kunde använda Observation Haki sedan födseln. Hur är detta möjligt när även Luffy inte kunde göra det?

5
  • Jag har förbättrat grammatiken i ditt inlägg. Om jag alls har ändrat betydelsen, redigera den igen.
  • Tanke för att förbättra grammatiken varför ska jag ringa dig bro och jag är ny på det här
  • Jag försöker inte vara oförskämd men försöker skriva några ord i rätt form. Som 'Thnks' - 'Tack' och 'wht' - 'vad', menar jag undvika att använda detta.
  • Det är bara en åsikt men baserat på scenariot kan vi spekulera i att Aisa är mer begåvad än Luffy eftersom hon kunde använda Haki från födseln medan Luffy trots att han har det behöver han någon att lära honom hur man använder den. Aisa är ett mycket speciellt barn som kan använda haki från födseln.
  • Tack för svaret bot och jag kommer att förbättra det Light Yagami

ALLA kan träna perception och rustning haki, det är ingen speciell gåva. Endast kejsaren haki är extremt sällsynt och endast en av en miljon kan använda den (se http://onepiece.wikia.com/wiki/Haki).

Det är helt klart att vissa människor är mer begåvade än andra, och Aisa råkar bara vara utomordentligt begåvad med hennes uppfattning haki, eftersom ingen tränade henne. Hon behärskade det naturligt och i en så ung ålder är det en stor bedrift men inte omöjligt. Å andra sidan måste Luffy utbildas av Raleigh själv och han är troligen fortfarande inte lika bra som henne med sin uppfattning haki. Men hans personlighet går bättre med rustning och kejsarhaki så han specialiserade sig på dessa!

På samma sätt måste Usopp lära sig uppfattning haki för att bli bättre på att klippa, men han kommer nog att förbli svag i rustningshaki, medan Sanji borde få pansarhaki på benen om han vill vara konkurrenskraftig ...