Anonim

VLOGG 5: NY NORMAL TILLVERKNINGSHANDEL | SM CITY FAIRVIEW PHILIPPINES

I Tokyo Ghoul får varje ghoul en mask för att dölja sin identitet för CCG. Och även om jag ännu inte har tittat på hela serien (för närvarande på säsong 2), verkar det som om ghouls alltid bär samma mask. Orsakar inte detta en stor nackdel under striden?

Om en ghoul bär samma mask hela tiden, kommer en motståndare att känna till ghoulens förmågor vid första blicken, om ghoulen hade stött på tidigare. Men om olika masker användes och / eller handlades, skulle detta ge osäkerhet när man inledde en kamp, ​​och skulle vara mycket mer fördelaktigt för ghouls.

Så, finns det någon speciell anledning till att en ghoul bara bär en mask?

1
  • Uta, killen som gör dessa masker, visas med olika masker i mangan. Förmodligen är detta personlig preferens för varje ghoul.

Från webbplatsen: http://tokyoghoul.wikia.com/wiki/Mask

Masker (マ ス ク, masuku) bärs av ghouls för att förhindra att deras identiteter som "människor" upptäcks av CCG. Flera masker har en symbolisk bindning eller framställning till sin ägare. De påverkar starkt aliaset för vissa ghouls som lämnats in av CCG.

Ghouls bär dessa masker för att de vill leva tillsammans med människorna utan rädslan för att fastna av CCG. Det här är endast anledning att bära maskerna. De är inte rädda för att identifieras som specifika Ghouls när de kämpar mot CCG. Att byta mask kommer att vara som att ändra din identitet. Det kommer att vara smart för en Ghoul att byta masker då och då men som nämnts tidigare är det svårt att ändra din identitet (och alla är stolta över att vara sig själva). Detta verkar vara den enda förklaringen!