Anonim

Dragon Ball Super avsnitt 75 \ "The Strongest Earthling Returns \" - Förhandsgranskning

Den här frågan uppstod när jag tittade på Krillin vs Jackie Chun som är Master Roshi. När Yamcha drar i håret och tänker att det är en peruk, men det kommer inte att lossna, tycker han att det är äkta hår och frågar att den skalliga ska vara en peruk? Snälla, kan någon förklara?

1
  • Välkommen till SE! Du kanske vill gå till webbplatsens hjälpsida. Om ett svar är tillfredsställande, vänligen acceptera det :)

Ja, mästare Roshi är verkligen skallig. Han nämner det själv i kapitel 25:

I den första turneringen använde han ett speciellt lim för att fästa håret. Han nämner det när han avslöjar sin identitet för Nam, som precis besegrades av Goku (kapitel 46):

Det finns en mycket detaljerad förklaring i den andra filmen av Dragon Ball "den sovande prinsessan". minut 6:40. Krillin anländer. Goku säger till honom att han är djärv. Krillin säger att alla fantastiska kampsportar rakar sig, precis som Master Roshi. Mästaren Roshi säger att han helt enkelt är skallig, inget annat.

4
  • Kan någon förklara nedröstningen?
  • För människor som inte förstår det sa jag exakt vad solalito skrev i de första 2 bilderna (det är samma scen, kolla bara) och jag sa det först (han tillade det 10 timmar efter mitt inlägg). Jag tror inte att -1 speglar hur bra svaret är.
  • 1 Jag tror förmodligen att Solalitos svar kommer från mangan och att den specifika scenen också äger rum i anime. Jag är inte heller säker, men jag tror att filmerna inte anses vara kanoner.
  • 1 @trafalgarlaw +1, för jag tror inte att ditt svar förtjänade att vara negativt. Ditt svar är bra, men hänvisar du från anime eller filmen? Som WMios uppgav är filmerna icke-kanoniska. Det uppskattas alltid bättre när man citerar själva källan (i detta fall mangan) eller åtminstone wikiasidan. För ditt fall tror jag inte att någon kommer att bry sig om att gå till en specifik minut av en gammal Dragon Ball-film bara för att kontrollera om du har rätt med dina fakta.