Anonim

Hon applicerar ris dagligen i ansiktet för att strama åt huden och ta bort rynkor Glödande glashud

Jag antar att ni redan har tittat Ditt namn den här fantastiska filmen som regisseras av Makoto Shinkai. Nyligen finns det en film som också regisseras av Makoto Shinkai och filmen verkar också som lite relaterad till Ditt namn.

ENORM SPOILER!

I filmen Väder ut med dig, det finns två karaktärer från Ditt namn visas i den här filmen. En är Mitsuha en annan är Taki.

Så vi vet det i filmen Ditt namn, det kommer en kometbit som kommer att krascha på jorden som förstör staden Itomori. Så min fråga är att människorna som bor i Väder ut med dig känner till kometincidenten?

Jag tror inte att det någonsin har funnits någon officiell bekräftelse på att dessa karaktärer är något mer än en komo, så det är inte ens klart om meteorincidenten inträffade i Weathering With You. (Som jag minns fanns det aldrig en tydlig bild av regionen Japan där det råkade visa om det finns en krater eller inte.)

Som sagt, om de inträffade i samma universum skulle människor ha kommit ihåg det - det var en ganska stor händelse som förstörde en hel stad - men det kan mycket väl vara något som redan har bleknat från de flesta människors sinnen eftersom det inte var en orsak till många dödsfall.

Eftersom Mizuha bor i Tokyo, måste detta ske i tidslinjen där de lyckades ta alla till skolan före påverkan.