Anonim

Engelska Voice Cast Talk 'The Wind Rises'

Jag kan inte vänta med att titta på "The Wind Rises" -filmen, som är Miyazakis slutfilm. Finns det några nyheter om dess engelska släppdatum?

8
  • Denna fråga verkar vara utanför ämnet eftersom den handlar om framtida händelser med avseende på produktion av en anime eller manga; sådana detaljer är endast kända för skaparna av dessa verk och bör kontrolleras på anime-nyhetskällor.
  • ja, tack verkligen, men bara jag undrar kanske någon vet! ...
  • för faktum vet jag att The Wind Rises öppnar i amerikanska teatrar den 21 februari 2014. Du bör avstå från att ställa sådana frågor i framtiden igen ok :)
  • ja, jag är nybörjare här faktiskt, men jag kan inte vänta tills jag tittar på den. Tack ändå.
  • 6 Tekniskt sett är policyn endast emot att fråga om oanmäld framtida släpp, medan en release av detta har meddelats ett tag, så jag kommer inte att rösta för att stänga. Å andra sidan finns denna information redan på hundratals andra platser på webben, inklusive wikipedia. Du bör kontrollera dem innan du ställer den här typen av frågor här.

Enligt ett pressmeddelande till Disney daterat 11 september 2013:

Filmen är planerad för begränsad release i nordamerikanska teatrar den 21 februari 2014 och utökad release den 28 februari 2014 under Touchstone Pictures-bannern. The Wind Rises kommer också att öppnas för Oscar-kvalificeringsuppdrag i New York och Los Angeles 8-14 november 2013 och visar originalfilmen på japanska med engelska undertexter.