Anonim

JAG HITTADE ETT SPOT I FÅNGEN !! HERREGUD!! | Roblox (Prison Life)

Kommer DiMartino och Konietzko att göra ytterligare en Avatarserie nu när Avatar: The Last Airbender och Avatar: The Legend of Korra har avslutats? Kommer Korra att vara den sista delen i Avatar-serien?

Mer än troligt kommer vi att se fler fortsättningar av båda The Last Airbender och Legenden om Korra men dessa kommer inte att animeras.

När det gäller The Last Airbender, det har funnits ett antal serier som har släppts sedan slutet av den ursprungliga serien som

  • Löftet
  • Sökningen
  • Rift
  • Rök och skugga

alla dessa släpptes i tre delar av Dark Horse Comics med den senaste som Smoke and Shadow Part 3 släpptes i april 2016.

Det finns en annan The Last Airbender komisk för att släppas kallas Norr och söder med del 1 som förväntas släppas i september 2016 och den sista delen, del 3, som släpps i april 2017

När det gäller Legenden om Korra, det finns inget ut ännu men 2015 på San Diego Comic-Con tillkännagavs det Legenden om Korra skulle fortsätta

Enligt medskaparna har de planerat tre volymer av Korra-serier, med DiMartino som pekar på skrivandet. Oroa dig inte Konietzko kommer att vara involverad bara med en begränsad roll. Han skrev på Tumblr:

"The Legend of Korra kommer att fortsätta som serier skrivna av Michael DiMartino, publicerade av Dark Horse! Jag har arbetat med berättelsen med Mike, och jag kommer att konsultera om konsten (när vi väl har säkrat en artist / artister). Jag gjorde bilderna ovan för vårt tillkännagivande på Dark Horse-panelen, som precis avslutade. Spännande grejer! "

Källa: Latin Times

Länken visade också att det fanns konstverk för dessa nya böcker och en antydan till hur historien kan vara.

Dark Horse avslöjade också ny nyckelkonst för den första volymen, som du kan se nedan ritad av Konietzko. Konstverket visar Korra och Asami som går tillbaka från Republic City Spirit Portal vi såg dem komma in i slutet av serien. "Vi ska definitivt fokusera på Korra och Asamis förhållande,"DiMartino sa.

Liksom de andra Avatar Comics, den nya Legend of Korra Comic, med titeln Revirstrider kommer att bli en tredelad titel med del 1 som släpps 20 juni 2017 enligt förbeställningen på penguinrandomhouse. Som anges av Wikia-sidan. Turf Wars är efter Korras och Asamis smekmånad resa i Andevärlden som började i slutet av boken 4 i anime.


22/1/2019: efter att ovanstående svar har publicerats The Legend of Korra: Turf Wars har släppts helt i 3 volymer och enligt Wikipedia's lista över grafiska romaner kommer en ny Korra-trilogi som kommer ut 21 maj 2019, kallad Ruinerna av imperiet som enligt Rightstuff Anime

Korra måste bestämma vem man ska lita på eftersom jordrikets öde hänger i våg!

Inför det första valet finner Jordriket sin framtid hotad av sitt förflutna. Även när Kuvira står för rättegång för sina brott hotar rester av hennes imperialistiska ambitioner att undergräva nationens demokratiska förhoppningar. Men när Korra, Asami, Mako och Bolin inte alla ser öga mot öga när det gäller lösningen kommer drastiska åtgärder att vidtas för att stoppa en ny krigsmarsch!

0

Nej, Korra blir den sista delen. Det finns för närvarande inga planer för fortsättning. Både TLA och TLoK slutade. I slutet av Korra ser du något som "The End" på kinesiska.

Men om du inte har läst dem är The Last Airbender-serierna en fortsättning på originalet The Last Airbender-serien.

4
  • Anses dessa serier som kanoniska av författarna till den ursprungliga showen? Eller görs de av andra studior?
  • 1 ... skapad av Michael Dante DiMartino och Bryan Konietzko. ~ Wikipedia
  • Jag vet att det står det, men det står också att de publicerades på en mängd olika serietidningar, så jag undrade bara. Tack
  • 1 @ThePickleTickler enligt Wikipedia har Creative Team (Writer, Artist, US Publisher, etc) för alla nuvarande Aang Comics varit desamma.