Anonim

MORTAL KOMBAT 11 Story All Cutscenes Full Movie 2019 [1080p HD] MK11

Hennes spöke fångades och användes för att locka henne rätt? Vad hände i slutet? Får hon tillbaka sitt spöke? Eller fortsätter jag bara att titta på för att få reda på det? Vad exakt gör att fånga ett spöke?

Det återvände till henne i slutet av avsnittet. för att citera avsnitt 13/14 på Wikia

Itzhak försöker springa efter bilen, men han skjuts i ryggen av Huang med en prickskyttegevär. Huang siktar sedan mot Yin, men han märker först att den döende Itzhak har börjat glöda. Itzhak börjar utstråla alla övervakningsspektren som han tog in och de täcker snart himlen i en vacker virvel. I sina sista ord säger Itzhak till Berta att detta är månens ljus, en måne som fylls i silvervitt. Både Hei och Huang är chockade över att se Yin gråta, och även om Huang fortfarande siktar, kan han inte dra avtryckaren.

Det antyds att hon fick tillbaka sitt Spectre eftersom vi i framtida avsnitt också ser Yins Spectre

i Utan att drömma grunda drömmar och fallande berusade ... Huang har Yin att använda sitt spöke för att hålla ett öga på Hei och Shihoko som blåser över dem och avslöjar Shihoko som förrädare för Almas organisation.

och

i Reglernas stad fuktas av tårar ... Yins spöke dyker upp i Maos vattenfat när Hei, Yin och Huang går för att rädda Mao som hamnade i Evening Primrose gömställe

Yin's Spectre spelar också upp i Meteorens tvillingar när hon försökte nå ut till Hei

emellertid Hei har tappat sina entreprenörsbefogenheter till Meteor Core Suou bär och bara Suou ser hennes utvecklade spöke uppträda från pölar


När det gäller att fånga ett Spectre verkar dockorna bli "förlorade" utan deras Spectre

han märker sedan ett annat övervakningsspektrum - ett som tillhör Yin - ute på vattnet och försöker också suga upp det. Hans handling får Yin att plötsligt falla ner i den mörka gränden där hon står ... I ett hotellrum någonstans säger entreprenören vars namn är Itzhak till den feta kvinnan Berta att dockan som han chockade igår kväll drivs någonstans som om sömnpromenader.

det är också förlorat sin observationsstyrka, men bortsett från detta finns det lite att fortsätta eftersom de flesta dockor som används för observation normalt hålls begränsade som de som används av Evening Primrose under deras attack på Hell's Gate eller National Astronomical Observatory of Japan och alla dessa verkar vara utan testament som liknar hur Sakurai ursprungligen var. de enda fyra som verkar ha "testamenten" och har Spectres är Yin, July och Ariel och Bernice.