Anonim

Utanför universum valdes Narutos orange orange kostym för att göra honom "pop". I universum är det svårt att föreställa sig en mindre effektiv färg för en ninja, särskilt i ett skogsområde.

Har det funnits någon förklaring i universum för varför Naruto bär den färgen och fick fortsätta göra det även under uppdrag? Misslyckas det, har absurditeten åtminstone lampskärms?

2
  • Masahi Kishimoto är inspirerad av Dragon Ball, att jag vad jag läste och hörde, så huvudpersonen har orange färgdräkt.
  • Jag har också hört att den konstiga spiralen i en cirkelbild är uzumaki-klansymbolen.

Först och främst tror jag att det är uppenbart vad Naruto är favorit färg är. Från Genin till Kage behåller han sin signaturorange färg.

Den vallmo orange färg var inte bara fokuserad för att göra Narutos utseende pop för läsarna / tittarna. Det fanns flera andra faktorer:

  • Narutos utseende var en hyllning till drak boll serie av Akira Toriyama. Masashi Kishimoto (Naruto creator / mangaka) var djupt inspirerad av Toriyamas verk. Narutos färgschema designades med hänsyn till Goku's.

  • Från Naruto Wikia:

    Narutos mor fick smeknamnet "Red Hot-Blooded Habanero" medan hans far var känd som "Yellow Flash". Naruto lämpliga självutformade titeln "Konoha's Orange Hokage (木 ノ 葉 の オ レ ン ジ Kon, Konoha no Orenji Hokage, bokstavligen betydelse: Tree Leaves 'Orange Fire Shadow)"avser det faktum att färgen orange är en blandning av rött och gult.

Det faktum att Narutos signaturfärg är ett resultat av blandningen av hans föräldrars signaturfärger är en viktig anledning till dess implementering.

  • Narutos barndom var väldigt stenig. Byborna brukade isolera honom och ignorera honom. På grund av vilket, Naruto skulle sätta upp handlingar så att han skulle märkas eller uppskattar eller vårdas. Vallmorange spelar en avgörande roll här. Genom att kombinera de två logikerna, det vill säga orange dyker upp och Naruto ville bli märkt, är hans klädkod vettigt.

Vissa Övrig faktor (er):

  • På grund av att Kyuubi är orange i färg. Kishimoto gjorde målmedvetet Naruto och Kuramas färgschema lika så att de skulle se mer relaterade ut. Det här är något som jag läste för ett tag sedan. Det är vettigt, men det är bara en information utan information.

  • Här är en annan faktor som jag hittade när jag gick igenom inlägget. Varför bär alltid Kakashi Hatake en mask? (kredit till @ InfantPro'Aravind '):

@ user1526, lägger till till starPilot's, färg orange betyder ENERGY, en vilja att vara sportig och alltid redo .. det är karaktären av Naruto .. - InfantPro'Aravind '17 mars '13 vid 13:23

När det gäller samtal i universum om hans dressing, kunde jag inte hitta några resonemang eller ifrågasätta referenser.

2
  • 2 Ett perfekt svar, +1.
  • Med Transformation, Substitution och Sensory Type ninja betyder färger lite om du inte planerar att passivt gömma dig. Ninja i nauto-universum är inte bara Ninja, de är också soldater. SÅ ärligt talat, du kunde ha på dig vad du ville, eftersom du inte gjorde vakter eller (om genin) udda jobb som var svåra för vanliga människor att göra om du inte var hemlig. Att gömma sig var antingen något du ägnade dig åt eller förlät.