Anonim

Nicki Minaj - Super Bass

Eftersom Kimi ni Todoke-mangan fortfarande körs och anime slutade 2011 är det säkert att anta att anime inte anpassade allt. Men jag vet att mycket av det anpassades rimligt troget, och jag skulle hellre undvika att läsa igenom saker som var en del av anime.

Vilket mangakapitel motsvarar slutet av den andra säsongen av anime? Finns det också berättelsebågar som utelämnades från anime fram till den tiden?

+50

De Kimi ni Todoke anime börjar vid kapitel 1 och täcker upp till (Vol. 7) kapitel 27 eller första säsongen. Den andra säsongen slutar tekniskt vid (Vol. 11) kapitel 43 i mangan, eftersom kapitel 44 är en sammanfattning ur Kazehayas synvinkel. Deras första dejt äger rum i kapitel 46, men det är lite annorlunda jämfört med slutscenen i Kimi ni Todoke 2: a säsong.

Anime förblir ganska trogen mot mangan så ingenting större utelämnades. Jag tror att de avslutade det här, för det fanns inte tillräckligt med material för att anpassa sig till en ny säsong. Så om du ville fortsätta där andra säsongen slutade bör du börja med kapitel 44/45.

2
  • Det verkar finnas en allmän enighet på internet om att inget större (på kapitel- eller berättelsebågar) skars ut ur anime, så detta svar är förmodligen så komplett som det kan vara.
  • Gör det både säsongen startar om från kapitel 1? Din formulering är förvirrande.