Anonim

Kan inte lita på någon i det federala fängelset - Mike the Situation's Prison Stories

I Morestsu Pirates / Bodacious Space Pirates anställs The Parabellum av Gruier för att se till att Marika avslutar sin verksamhet med Space Pirates innan hennes slutprov börjar.

Fartyget gör en stor entré i ett skede, men under showen kunde jag inte se något sätt att fartyget / besättningen aktivt hjälpte Marika och Bentenmaru.

Jag kanske har missat något, men vad gör Parabellum och dess besättning för att hjälpa Marika?

2
  • Kommer du ihåg vilket avsnitt det här var från?
  • Vi får reda på att de anställdes för att hjälpa till i det sista avsnittet, och jag tror att det första utseendet var avsnitt 22

+50

Mot slutet av avsnitt 22, anti-piratskeppet, har Grand Cross just besegrat Big Catch och det antyddes att det skulle ha gått efter Marika och Bentenmaru nästa.

Marika var tvungen att fatta ett beslut om att försöka rädda besättningen på Big Catch eller fly.

Det var det ögonblicket när Parabellum FTL hoppar på slagfältet och engagerar Stora korset och slutligen tvingar det att dra sig tillbaka.

Detta gör att Marika the Bentenmaru kan rädda besättningen på Big Catch. (som så småningom förstördes för att bränderna inte kunde kontrolleras och det antändte ammunitionscachen)


Så du kan argumentera för att utan hjälp av Parabellum skulle besättningen på Big Catch sannolikt ha försvunnit. Det är också möjligt att Marika och Bentenmaru också skulle ha omkommit om de bestämde sig för att rädda för att rädda besättningen på Big Catch.

1
  • Ah, det är vettigt nu, antar jag att vid tidpunkten för ankomsten visade bentenmaru-besättningen inte heller vad som hände ^^;