Anonim

【都 庁 ピ ア ノ】 「愛 に で き る と は ま だ あ る か い」 R (RADWIMPS) を 弾 い て み た よ み み 【映 画 天 気 の 子 主題歌 主題歌】 ing】】】】】】】

Om jag minns rätt när Hodaka frågade om Sinas ålder, svarade Hina att hon var

nästan 18 år gammal.

Men när Hodaka arresterades sa detektiven att Hina faktiskt var

15 år gammal, vilket betyder att han är yngre än Hodaka.

Men Wiki säger att Hina var

18 år gammal.

Gav polisen felaktig information, eller är Wiki felaktig, eller någon förklaring till avvikelsen?

0

Från vad jag kunde förstå, wiki är inte fel. Du vilseleds av det faktum att du isolerade den här meningen ur hela artikeln. Wiki tillhandahåller tidslinjen där de händelser du citerade (när Hodaka talar med detektivet) inträffade i augusti 2021. Hina var 15 år vid denna tidpunkt. Under deras bråk med polisen vore det vettigt att polisen skulle säga att hon var 15 eftersom hon är vid den tiden. Wiki-sidan som du citerade som felaktig anger där Kinas ålder är 18 år 2024, vilket är 3 år sedan 2021.

Således lägger wiki-sidan bara den senaste åldersinformationen från filmens tidslinje. Det är inte felaktigt, wiki föredrar bara att lägga den senaste informationen beroende på var historien har kommit fram eller slutat.

Båda informationen från varje webbplats är korrekt. Du behöver bara förstå att den andra webbplatsen du länkade berättade om händelserna i augusti 2021 (Hina är 15 år gammal just nu).

4
  • Föreslår du förresten att det här ämnet kan vara bör eller lämna det?
  • @kit Jag förstår inte. Vad menar du?
  • Den här frågan beror bara på att jag bara missförstod bara tidslinjen. Så jag tror att den här frågan är lite hjälpsam antar jag ....
  • 4 @kit För andra kanske det inte är annat än för dig, det rensade ditt missförstånd. Frågor ställs ibland på grund av missförstånd så jag tror inte att det här är användbart. Det kan hjälpa andra som missförstod som du gjorde.