Anonim

Kratos VS Spawn | DÖDSKAMP!

I början av Sword Art Online-anime, avsnitt 2 "Beater", förvärvar Kirito Coat of Midnight när du får den sista attackbonusen på chefen.

Fram till avsnitt 7, "Hjärtans värme", verkar det som om han använder för det mesta samma redskap. I början av detta avsnitt när vi först träffar honom, skrämmer han en ny kappa och hans Elucidator-svärd. Lizbeth säger, "det här är det gnarliest svärdet du kan få från en monsterdroppe" eller något därtill.

Nämns det någonsin var / hur han förvärvade sin nya utrustning? Jag har inte läst mangaserien, finns det något som nämns i den?

2
  • afaik detta täcks inte över hur han specifikt fick de nya föremålen före avsnitt 8 men man skulle anta att det är från bossdroppar och fängelsehålskattkistor som visas i avsnitten samt att skapa och köpa saker.
  • mala ... mala .. mala .. mala .. OCH mer mala ..

Elucidator var en droppe från "en chef" på 50: e våningen. Det är inte riktigt specificerat som chef tappade det dock, eftersom det kunde ha varit den huvudsakliga Floor Boss, en Field Boss, eller kanske en chef i en fängelsehåla som råkar befinna sig på 50th Floor. När han fick det hade svärdet fortfarande ett alltför stort krav på att han ens skulle kunna svänga, men han uppgraderade det ändå konsekvent.

Kiritos päls ändras också mellan de flesta avsnitt (tills de slutar byta i avsnitt 7) och de flesta av hans rockar är antagligen antingen droppar eller skräddarsydda. Det står emellertid att Kiritos sista kappa, Blackwyrm Coat, skapades av en spelare som heter Ashley, som hänvisades till honom av Asuna, under mordens mysteriumshistoria Även om den delen skars ut ur anime.

Tja, det kanske är i manga eller lightnovel, i anime har inget nämnts om detta, men i ett RPG är det inte ovanligt att få nya redskap och vapen, beskriva dem alla och hur man förvärvar tar mycket tid och förklaringar, och kan göra en historia förlorar lite kul.

Buuuut, här går vi:

Blackwyrm Coat ( , Burakku Uirumu K to) är en spelartillverkad svart läderrock, skräddarsydd av svart drakläder, ett högkvalitativt råmaterial, av Aincrads bästa spelaresömmerska, Ashley, som Kirito bar under de senaste månaderna av Sword Art Online.

Källa: http://swordartonline.wikia.com/wiki/Blackwyrm_Coat

1
  • 1 Använd > blockera offertmärke när du kopierar information från en annan sida för att ange vilka ord som inte är dina egna.