Anonim

Bassfiske vid dold damm

Jag tittade på säsong 1 eftersom säsong 2 började sändas för inte så länge sedan. När jag såg det fick mig att tänka.

Med lockbetsstäderna i Wall Maria blev 1 av 4 bruten men de andra 3 var i teorin säkra. Evakuerades de eller stannade de kvar i de lockande delarna av väggen? för även om de stannade skulle de inte ha mycket mat.

Som Wiki specificerar (min ursäkt; jag är för lat för att slå upp specifika mangakapitel sida för sida):

Shiganshina District var den första staden som föll när Wall Maria bröts, vilket ledde till en massiv slakt och uppmanar mänskligheten att överge hela omkretsen och de återstående städerna längs muren när de försökte konsolidera sina förluster. Efter Wall Marias fall pressades mänskligheten in i Wall Rose.

Så ja, de är tomma. Förmodligen inte så skadad som Shiganshina men med tanke på att det mesta av förlusten i människoliv berodde på att evakueringsvakanserna var otillräckliga, är det rättvist att säga att människor kanske har mött en långsammare och mer långvarig, men lika blodig, slut som de i Shiganshina.

2
  • tack för kommentaren dåligt kontrollera detta som rätt svar eftersom du har rätt jag kunde inte hitta det på wiki men med citatet hittade jag det. illa rösta upp som stöd :).
  • Det är länkat direkt på ordet 'wiki'. Jag kommer att redigera den så att länken omfattar mer, kanske var det inte så tydligt.

Regeringen bestämde att de var en förlorad sak, sa berättaren det i säsong 1 avsnitt 2.

1
  • oke. thx för svaret!