Anonim

IP NU TILLGÄNGLIGTillkännagivande av min Minecraft-turnering | Möjlighet att vinna $ 50💸

När John Ze rt skulle skriva: Johnny Riler Accident. I morgon får Johnny Riler ett stycke från dödsanteckningen. Han skriver det riktiga namnet från personen som använder aliaset Xavier. Skulle det fungera? (Och ja Johnny vet det riktiga namnet)

Detta scenario är helt möjligt. Så länge de två huvudfaktorerna kan nås.

  1. Den här anteckningen träder inte i kraft om inte författaren har personens ansikte i sinnet när han skriver sitt namn. Därför påverkas inte personer som delar samma namn.

  2. Villkoren för döden kommer inte att uppnås om det inte är fysiskt möjligt för den människan eller det rimligen antas utföras av den människan.

Så om han vet det riktiga namnet och kan komma ihåg personens ansikte. Och det är fysiskt möjligt för den personen att få en bit dödsnot och skriva i den. Ja, det är verkligen möjligt.

0

Oavsett om orsaken till individens död är antingen ett självmord eller en olycka. Om döden leder till att fler dör än det som är avsett, kommer personen helt enkelt att dö av en hjärtinfarkt. Detta för att säkerställa att andra liv inte påverkas.

Jag är ledsen men jag tror inte att Dimitri stämmer. Det verkar vara detsamma som att be L: s livvakter att skjuta L. Detta fungerar inte. Det finns ganska mycket mer än bara de två reglerna.

4
  • Jag tänker att det kan fungera eftersom jag bara skrev att Johnny Riler skriver namnet på mannen som använder aliaset Xavier. Jag skrev inte Johnny Riler dödar Xavier genom att skriva sitt namn på ett skrot från dödsnoten.
  • 1 Formulering är egentligen inte poängen med Deathnote. Sökandet efter kryphål blir tröttsamt. Att säga "skjuta L" och "döda L genom att skjuta honom" är båda inte tillåtna. Det enda sättet att besvara den här frågan säkert för att få tag på dödsnoten och prova den. Ljus använde denna taktik för att döda Feds. Han fick regissören att skicka namnen. Han tvingade en Fed att skriva dem i boken. Han var tvungen att tvinga honom, inte beställa honom via dödsbeviset. Återigen, om detta uppenbara kryphål fanns, skulle han ha använt det. Till skillnad från oss hade han möjlighet och vilja att testa det.
  • Jag tror att en av reglerna verkligen säger att användarnas död kanske inte är den mellanliggande dödsorsaken. Så om du skulle skriva ner någon som kontrollerar ett plan kommer han att dö utan att människor skadas. Men jag tror inte att denna regel också täcker det faktum att du kan använda människan för att döda innan du får honom att dö själv.
  • Den exakta regeln är ovan! Jag tvivlar inte på att om du skrev båda namnen kan du få dem att döda varandra. Om personnamnet inte finns i dödsnoten finns det dock inget som stöder påståendet att han skulle kunna dödas av ett dödsfall för någon annan. Regeln motsäger det uttryckligen. Frågan om du kan använda dödsnoten för att få någon annan att skriva i dödsnoten är diskutabel men inte påståendet du just gjorde.