Anonim

Sửu Nhi Cầm Tiền Từ Đà Nẵng Vô Sài Gòn Khô Máu GYM Chúa Duy Nguyễn

I Akito the Exiled avsnitt 2 finns det en kvinnlig forskare som pratar med en person i en laboratorietank och hon nämnde om "BBT-händelse". Det verkar som om de fyra 11-talet som synkroniserades i strid. Men ändå, vad betyder det?

1
  • Kontrollera om min redigering ändrar betydelsen av ditt inlägg. Tack.

Forskaren säger "BRS", inte "BBT" (detta är cirka 54:12 in i avsnittet).

Oddsen är att "BR" står för "Brain Raid" (vilket är en sak som nämns tidigare av samma person, omkring 46:37). Japanska Wikipedia hävdar att "S" står för "System", även om jag inte vet varifrån den kommer.

Den officiella webbplatsen beskriver "Brain Raid mode" (ブ レ イ ン レ イ ド 状態) som en egenskap hos Alexander (den mech som Akito piloter):

ブ レ イ ン レ イ ド の 状態 に 突入 す る と 、 の マ ス ク が 展開 す る。
ブ レ イ ン レ イ ド と は 、 ア レ ク サ ダ の パ イ ロ ッ ト の 精神 が 拡 張 す る 機能。
拡 張 さ れ た 精神 は Typ-02 の 各 パ イ ロ ッ ト 精神 を 浸 食 、 、 各 を 子 機 と し て 自在 に 操 る こ と が で き る。

När Alexander går in i Brain Raid-läge, distribueras ansiktsmasken. Under en hjärnanfall "förlängs" pilotens sinne, så att den kan tappa sinnen hos andra typ-02-piloter, så att deras mechs kan styras som förlängningar av huvudenheten.

2
  • är detta relaterat till geass, soldatpsykologi eller teknik i riddarmar?
  • @Esq Jag antar att det är lite geass och lite riddaresteknik? Men vi har inte tillräckligt med information ännu för att verkligen veta mycket; serien är trots allt bara på halvvägs punkten just nu.