Anonim

VIKING BOAT LAUNCH - FALMOUTH HARBOR - UK 2015. Nooka - ArtAlienTV

I anime är Tom den bästa skeppsmakaren som finns, men hur fick han de blåa utskrifterna till Pluton. Skrev han dem själv, och i så fall hur fick han den information som behövdes för att göra det?

1
  • jag tror att noah är plutonen. för att Tom var fiskare.

Franky förklarar detta innan han förstörde ritningarna. Enligt honom skapade världens bästa skeppsmästare Pluton för att motverka det antika vapnet "Poseidon".

Jag tror inte att några namn har nämnts, men det är säkert att anta att ritningarna överlämnades till Tom från hans herre.

4
  • Men jag trodde att det fanns tre gamla vapen, Pluton, Poseidon och Uranus? Var de alla gjorda under olika tidsperioder?
  • Idén med antika vapen är inte heller tydlig för mig, eftersom de har gått med i det med meramidprinsessan som vapnet "poseidon". Det är för mycket tvetydighet. Allt vi vet hittills att det måste göra något med poneglyfer och det ogiltiga århundradet. Mitt svar syftade till att svara på hur Tom fick tag i ritningarna. Om du vill prata om vapnen själva, försök ställa en annan fråga eller sök efter er :)
  • Inte alla vapen är "tillverkade". Även om det är sant att Pluton är ett fartyg och verkligen måste skapas, är Poseidon å andra sidan bara förmågan att kontrollera Sea Kings. Även om detta inte är ett konkret vapen, kan det fortfarande orsaka massförstörelse om sjöjungfrun skulle ha fel avsikter. Inte mycket är känt om Uranus dock.
  • Så långt som berättelsen går är Pluton ett skepp skapat av en skeppsförare för att motverka det andra forntida vapnet "Uranus" som berättats om av Iceburg till Franky under Enies lobbybåge i anime, så dess ritningar övergavs i hemlighet bland skeppsmästare. . Inte mycket är känt om Uranus själv, förutom att dess skeppsmästare helt enkelt ville skapa något riktigt destruktivt. När det gäller 'Poseidon' är hon sjöjungfruprinsessan som bara fick smeknamnet för att hon har den otroliga förmågan att kontrollera havskungarna, vilket fruktas av världsregeringen.

Ritningarna för det forntida vapnet Pluton gjordes inte av Tom utan skickades vidare till honom enligt Wiki om antika vapen:

Medan Pluton ännu inte framträder i berättelsen, har det kallats ett gammalt fartyg som kan skada och förstöra massivt. Den byggdes på ön Water 7 någon gång under det ogiltiga århundradet, och skeppsbyggarna behöll ritningarna som en säkerhetsåtgärd, i händelse av att Pluton hamnade i fel händer; lyckligtvis var fartyget förlorat för historien innan det kunde hända. Ritningarna överfördes genom generationerna, och tio år före huvudhistorien hölls av Fishman-snickaren Tom från Tom's Workers.

Därför skapades ritningarna under det ogiltiga århundradet för cirka 800 till 900 år sedan och fördes genom generationer. Tom var den bästa skeppsmakaren i sin generation, men när han var yngre fanns det förmodligen en annan skeppsmästare som var lika bra eller kanske till och med bättre än Tom, från vilken Tom hade ärvt ritningarna från. Ritningarna kan vara en verklig fara för samhället och borde ha förstörts tidigare, men som Tom nämnde är det inte skeppet som gör fel, det är dess kapten. Rederier bygger bara fartyget. Så de höll ritningarna runt, för att kunna försvara sig, om det ursprungliga skeppet någonsin hamnade i fel händer eller för att försvara sig mot något av de andra forntida vapnen. I Enies Lobby förstörde Franky ritningarna, även om det inte är klart om han hade gjort en kopia eller om han hade memorerat ritningarna. Han är trots allt en robot. Så det kanske fortfarande inte är slutet på Pluton när vi talar.