Anonim

Hur man utför HLR: Hur man utför HLR för barn

Efter att Light fick Death Note började han skriva brottslingarnas namn och döda dem. Även efter att L gjorde sitt första framträdande och sa att han skulle hitta Kira, blev Light stolt över och accepterade det som en utmaning.

Som vi alla vet var Light den första artisten i sina akademiker från början. Men när han fick Death Note, spenderade han verkligen mycket tid på att planera hur man dödade, och också observera hur Death Note fungerar. Men även efter allt detta dödstryck och L som hittade honom, behöll han sin akademiska prestation.

Så betyder det att Ljus var så begåvad att han även utan studier kunde komma först i sina akademiker, eller spenderade han också tillräckligt med tid i akademiker? Finns det något specificerat i anime eller manga om hur han hanterade sin tid mellan sina studier och genom att skriva namn i Death Note så att han inte skulle fångas?

1
  • Han var ganska begåvad i studierna och jag tror att han hade råd att spendera mycket tid på det. Han sa i början av serien att han var uttråkad i livet. Det kan förmodligen bero på att han var på toppen av allt han gjorde. Dessutom planerade han dödstiden för sina offer så att han kunde skriva namnen på många brottslingar samtidigt och sedan spendera resten av sin tid på akademiker.

Ljus var toppen i sin klass är akademiker och även inom tennis, som bara går till karakterisering för att uttrycka poängen att han är A + -studenten. Utöver allt fungerar Light också som civil konsult för polisen och han använder sina fantastiska logiska avdrag för att hjälpa honom att lösa brott. Återigen visar detta att ljus är extremt intelligent, mycket hårt arbetande och kan göra flera uppgifter utomordentligt bra. Det finns en scen där L har Lights rum bugged och Light använder ena handen för att göra sitt matematiska hemarbete medan hans andra hand skriver namn för att döda människor, som om det inte var något. Ljus kunde fortsätta sina betyg eftersom testen och arbetet han gjorde låg under hans intelligens och kunde lika gärna ha varit "vad är 2 + 2" för så lätt var Lights klasser för honom.

Med tiden börjar ljuset bli psykotiskt när stressen äntligen kommer till honom och han försöker få bort all misstanke från honom när han försöker döda L och jag tror att det beror på att ljus aldrig har utmanats eller stressats tidigare; för första gången någonsin har Light svårt att kontrollera situationen och till en början tycker han att han faktiskt måste försöka men när serien fortskrider försvinner han till galenskap eftersom han inte kan kontrollera situationen och han vägrar att acceptera det som ett svar för han är van att vara på toppen av allt och aldrig bli överväldigad.

Jag tror också att han i ett avsnitt säger till Ryuk att han inte bara kan fortsätta skriva namn i anteckningsboken. Han måste också studera för att hålla jämna steg med sina betyg, och jag tror att han säger till Ryuk att han tillbringar en del av dagen på akademiker och använder resten av tiden för att skriva namnen. Det har gått lite tid sedan jag tittade Death Note, men jag antar att detta är vad han gjorde och att han inte kunde låta sina betyg falla eftersom det också skulle leda till misstankar.