Anonim

Charlie Munger om hur ärlighet leder till ett bättre liv och rikedom? | [C: C.M Ep.33]

Människor kan använda hissen för att gå ner. Fågelburet skulle möjligen inte vara tillräckligt djupt. Buret kommer inte heller att skada eftersom det är en hamn och det finns havsvatten. Stigen kan skapas av vilken som helst stark karaktär som leder till uderground-platsen som Fujitora, Chin Jao, etc.

Scrapheap där Kanjuro hölls kunde också användas som tillflykt!

Detta är djupet i det underjordiska utrymmet:

Varför använder inte Oda det?

1
  • När jag googlade fågelburet i ett stycke upptäckte jag att fågelburet har varit uppe i ett helt år nu

Det vore inte meningsfullt för dem att åka dit. De flesta medborgare vet inte ens om den underjordiska hamnen och alla bevittnade också Picas styrka. Om de skulle åka dit skulle de sitta ankor. Doflamingo skulle kunna kasta attacker mot dem och använda Parasite tills de alla dör, annars skulle Pica kunna begrava dem alla levande.

Tänk på att vi vet mer än människorna i One Piece vet. De flesta vet inte om hamnen och många vet inte om burens skärpa. Normala medborgare i allmänhet vet inte om hamnen, eftersom den alltid hölls hemlig, medan de som förvandlades till leksaker har ett stort nag mot Doflamingo och skulle gå direkt för honom att hämnas. Det fanns också en kort tidsperiod där medborgarna trodde Doflamingo och ville avsluta spelet genom att fånga brottslingar.

Dressrosa är ett ganska stort land och är i ett tillstånd av förvirring. Bortsett från det faktum att de skulle bara inte alla passa in därtar de flesta medborgare det mest logiska beslutet och det är att fly från den mest förestående godis. De i förorterna skulle märka att buret närmade sig och skulle springa mot stadens centrum, medan de i stadens centrum skulle se Donquixote-familjen vara nära och skulle försöka springa mot buret eftersom de inte vet att det stänger och är så vass som den är. Medborgarna är maktlösa och skulle bara springa tills allt är över.

Dessutom är tunneln under Dressrosa fylld med vatten, så de måste antingen simma ut därifrån eller ta en båt. Eftersom det finns många människor som inte kan simma (äldre, barn, till och med vuxna, Devil Fruit-användare), bör de alla bäras eller tas med på ett fartyg. Ändå vet de flesta medborgare inte ens hur man navigerar på ett fartyg och det finns bara inte tillräckligt med fartyg att bära alla. Så i alla fall måste många vara kvar.

När de så småningom skulle nå utkanten av landet borde de gå någonstans. Ändå är de i öppet hav, så det finns ingenstans att gå. Det enda de kunde göra är att bygga en tunnel uppåt eller skapa ett nät för att klättra upp på de stora stenblocken och vänta tills kampen är över. Även om detta på egen hand låter mycket osannolikt att det kommer att göras, när de kommer ut, Doflamingo skulle bara göra om fågelburet över hela ön, förstör tunneln / nätet och börja om från början.

5
  • 3 Även fåglar kan börja från några meter under marken, vi vet inte hur djupt det är i marken.
  • Om de instrueras att springa till mitten av buren eller skjuta buren, etc. , varför inte be dem att gå under jorden och simma till kanten av dressrosa där de kan vara ute ur buren? Sedan gillar fujitora, zoro, etc. kan försvara dem från attacker ... Ditt svar är på en defensiv not ... Inte övertygande ... Också Oda är ett geni! Han borde åtminstone ha visat att ett sådant trick inte är möjligt på grund av några anledningar som du nämnde ovan! Jag tror att han antingen ignorerade eller glömde bort den underjordiska hamnen!
  • @ abhishah901 Din plan är inte meningsfull på många nivåer och skulle leda till att många dödade, men jag kommer att hålla fast vid huvudpoängen. Simning är absurt, för många kan inte ens simma och de skulle behöva simma genom den ganska långa tunneln och hela vägen till nästa ö, vilket är omöjligt. Så jag antar att de borde ta handlarnas fartyg. Detta är också omöjligt, eftersom det inte finns tillräckligt med fartyg för att transportera alla, så återigen skulle många vara kvar och det antas att många medborgare kan navigera på fartyg. Även om de når kanten av buren finns det bara ingenstans att gå därifrån
  • Som du sa många är medborgare och så har de inte någon djävulens frukter (ja, de flesta av dem) .. De andra kan bära djävulens fruktätare som hur Sanji, usopp och zoro hjälper Luffy, chopper, etc. när de faller av fartyget. Och det finns ingen anledning att åka till en annan ö! Medborgarna måste bara vara på samma ö! fågelburet kommer att ha lite rygg och medborgarna stannar bara i utkanten! De måste förlita sig på Luffy och andra krigare för att slå skiten ur Doffy .. Precis som de gör nu men utifrån! Det är allt! Jag säger bara att Oda aldrig övervägde denna möjlighet och varför?
  • @ abhishah901 Jag pratade om gamla, unga och skadade människor. De kan inte simma. Tunneln kommer ut till havet, så säger du att medborgarna kommer att skapa en tunnel medan de simmar i tunneln hela vägen till ytan och när Doflamingo ser detta kommer han bara att ignorera den? Jag köper inte det. Medborgarna är för svaga för att bygga en tunnel och när Doffy ser dem utanför skapar han bara en ny bur eftersom han vill döda dem alla