Anonim

Max & Enric gayhistoria 64 14: e gay kyss & 4: e sängscen och ... Iago ENGLISH Subtitles ep 1445

När vi kom ihåg gamla anime-serier råkade vi prata om Ranma 1/2 och mängden sexuella skämt det hade. Jag kom sedan ihåg att showen släpptes i Spanien med mycket kontrovers, och sedan stötte jag på en artikel från 90-talet, publicerad i en stor tidning, som anklagade för showen och kanalen som sänder ut den.

I artikeln (på spanska) kan du läsa följande (min översättning):

I avsnittet där Ranma tappar sin oskuld i duschar (ungen kommer ut snubblad, i chock), [...]

Jag kan verkligen inte minnas ett sådant ögonblick. Jag är nästan säker på att personen som skrev artikeln bara såg något som ingen annan såg. Jag vet att några år senare, när Karekano släpptes i Japan, var det mycket kontroverser och debatter om scenen där det poetiskt föreslås att de två huvudpersonerna tappar sina oskulder med varandra, antar jag för att det var första gången att sådant avbildades i en anime-serie med tonåringar som huvudpersoner. Så jag tvivlar på att en liknande scen verkligen hände i Ranma 1/2.

Men eftersom jag inte har sett hela anime-serien frågar jag: tappade Ranma Saotome sin (eller hennes) oskuld i något avsnitt av serien eller någon av filmerna? Eller finns det åtminstone någon scen som kan tolkas felaktigt enligt artikeln?

Det är verkligen ingen oskuld att förlora som jag har märkt i Ranma 1/2. Varken Manga eller Anime har något av det slaget.

Som sagt, det finns många bad- och duschscener. Genom att göra en google-översättning av sidan förlängs nästa rad efter vad du har noterat.

mästaren Chen håller på att drabbas av en kollaps när han snubblar över ett berg av intima kläder.

Att döma av deras beskrivning, skulle jag anta att "Chen" var Happosai, den läskiga läraren till Ranma och Akanes fäder.

Detta får mig att tro att scenen i fråga, med hjälp av minne på egen hand, kommer från en av två eller tre avsnitt.

  • Bathhouse Battle! Vi har lite varmvatten nu

    I det här avsnittet är Tendos bad på fritz, och så måste alla använda ett offentligt badhus. Ranma är fast med att hålla Happosai ur problem, vilket visar sig svårt. Det här avsnittet har också en del där Ranma slås medvetslös, vilket kan förklara snubblingen i en trans.

  • Gnugga-en-Dub-Dub! Det finns en pervers i badkaret

    Det här avsnittet är mindre sannolikt att vara svaret, men det täcker temat Happosai och Ranma vid något slags bad. Akane åker på varma källor med några vänner. Den varma källan är, som det visar sig, gömstället för Happosais ultimata teknik. Naturligtvis striderna mellan de två inträffar, och Ranma, i kvinnlig form, hamnar inne i den varma källan (vilket återgår till manlig form), omgiven av tjejer, vilket är en scen som de kan misstolka.

  • Mixed-Bath-skräck!

    Det här avsnittet verkar också osannolikt för mig, men familjen Tendo, Saotome och Happosai kom till en varma källan. Återigen har Ranma och Happosai en strid i baden, där Ranma förvandlas till en tjej och jagar Happosai runt.

Det här är vad jag kan tänka mig från sidan, men ärligt talat läser artikeln mer för mig som någon som råkar fånga några avsnitt av showen och inte gillade teman där, och så skrev en artikel med lite utsmyckning .

Det är mer upp till tolkning. Om någon har mer traditionella hälsosamma åsikter, tenderar de att se mindre otukt som något mycket värre. Detsamma med människor som inte störs av otäcka handlingar, bara i motsatt riktning.

Jag skulle kolla in några av de avsnitt jag har erbjudit och kanske sparka lite på wiki om du är intresserad av att hitta mer information.

Jag tror inte det.

Åtminstone de versioner som jag har sett har inga sådana instanser. Faktum är att Ranma inte ens bryr sig om alla dessa saker. Han blir sällan mysig med någon av tjejerna.

Med andra ord existerar inte kärlek för honom. Han bryr sig bara lite om Akane. Men ibland rör han de kvinnliga karaktärerna "av misstag" - ganska vanligt för den manliga huvudrollen.

När han är en tjej slår han mest av andra killar som försöker flirta med honom.

Så ja, han är jungfru.

1
  • Tack för ditt svar. Kommer du ihåg någon scen som involverar duschar som kan tolkas felaktigt som anges i frågan?