Anonim

Borttagning av hudmärken på 15 minuter @ Home!

Varför ser vi vanligtvis bara en person som använder en typ av magi? Titta på Canas magi till exempel. Av allt som visas via anime har ingen annan använt det på egen hand. Samma sak med Reedus, Makarov, Evergreen, Bickslow, Gildarts, Jura, Erza (Knight) och många andra människor.

Jag kan förstå varför ett begränsat antal människor använder den sällsynta / förlorade magin (Dragon Slayer och andra förlorade typer), men hur är det med de modernare magikerna?

1
  • Det har förekommit användare med samma typ av magi (t.ex. Lucy och yukina), men ur en läsares synvinkel skulle det vara ganska tråkigt att se samma typ av magi om och om igen (jfr Alla de olika drakroarna är i grunden samma attack), så jag tror plottvis att det vore vettigare att hålla sig till olika typer

I avsnitt 222 av anime vill Lucy lära sig transformationsmagi från Mirajane (och några andra deltar).

Så det är möjligt men riktigt svårt och kräver en stor insats än att behärska sin egen typ av magi. Dessutom var det för komplicerat för henne.

Det är som talang. Dessutom är inte alla typer av magi tillgängliga för alla på grund av saknade förutsättningar, såsom drakemord och gudsmordsmagi, vilket kräver att en drake lär ett spädbarn från början eller ett lacrima-kristallimplantat.

Det finns också magiska vildare som Rufus Lore som skapar nya trollformler baserade på de han memorerar. Även om man kan argumentera för att det är hans magi som tillåter honom att göra det.