Anonim

Anime Prank Calls - Pick Up King (͡ ° ͜ʖ ͡ °)

Jag brukade följa en manga med huvudpersonen en förstaårs gymnasieelever som bara löjligt utmärker sig i allt, och jag menar allt. Från matematik till grodhopp och hantering av mobbar.

Karaktären är lång med snyggt kort hår i formell stil (som Sanji men svart, ingen smäll och snyggare). Han bär glasögon som han tenderar att fixa graciöst eller snyggt som hur smarta människor brukar visas i manga, alltid klär sig mycket snyggt och kan springa väldigt snabbt och kanske nästan flyga. Han pratar inte mycket om det inte är nödvändigt, och han visar sina tankar genom direkta handlingar som oftast är oförutsägbara.

Den sista delen som jag kommer ihåg är att han behandlades som en tjänare av en mobbgängledare under det övre året, men han betjänade mobbaren för bra, att mobbaren slutade se upp till honom.

Låter som om du kan prata om Sakamoto desu ga ?. Här är blurb från MAL:

Första året gymnasieelever Sakamoto är inte bara cool, han är den coolaste! Nästan omedelbart efter att han började skolan började han locka allas uppmärksamhet. Flickorna älskar honom, och de flesta pojkarna är emot honom. Det finns till och med en pojke i klassen som arbetar som modell, men som ständigt uppförs av Sakamoto! Oavsett vilka tricks de andra pojkarna försöker spela på honom, lyckas Sakamoto alltid att folie dem med lätthet och nåd. Även om Sakamoto kan verka cool och avskilt, hjälper han andra när han blir ombedd, till exempel när det gäller pojken i hans klass som ständigt mobbad. Oavsett vilka svårigheter Sakamoto möter, han rör sig genom sitt gymnasieliv med självförtroende och klass!

4
  • Kyaaaaa! Det är rätt! Jag kom just ihåg. Tack...
  • 7 Glöm inte att du kan markera det här svaret som accepterat om det var det du letade efter (det är inte ett krav alls, och du kan välja att inte göra det, bara ett sätt att indikera för resten av samhället att du tror att din fråga har besvarats).
  • @JNat, Btw, är den här anime värt att titta på? Hur skulle du rangordna det mot de andra animerna?
  • @Pacerier Detta är en manga och har ingen anime-anpassning. Ändå gillar jag det ta en titt på dess recensioner på MAL och se själv.