Anonim

Pokémon D / P anime - Battle! Paul Music (Unreleased)

Här är en bild:

Jag fick det här svärdet vid faktakonventet i Belgien och misstänker att det kommer från en anime, men jag är inte säker på vilken. Finns det någon som vet det?

4
  • Trots det faktum att jag kunde identifiera svärdet, var vänlig notera att enbart bildbegärande identifieringsförfrågningar vanligtvis misslyckas i detta samhälle - i själva verket är den här gränsöverskridande bara för att det handlar om cosplay / merchandise. Det skulle vara jättebra om du kunde lägga till lite mer information, till exempel var du fick varan ifrån, om den har några märken som hjälper till att identifiera vad som är tillverkaren eller samlingen etc. - så att vi kanske kan peka på en faktisk sidan på produkten, till exempel, så att du vet exakt vilken produkt du har i dina händer.
  • Jag förstår att jag fick svärdet från en konvention, så jag känner inte den ursprungliga återförsäljaren, men kommer att ta hänsyn till rådgivningen.
  • Redigera gärna mer relevant information i frågan - ju mer du lägger till desto mer sannolikt är ditt inlägg att kunna hjälpa framtida användare (som till exempel kan ha förvärvat svärdet i samma konvention).
  • Det ser fantastiskt ut om jag säger det själv!

Det borde vara Uchiha Sasuke's Sword of Kusanagi, från Naruto-serien:

Jag är dock inte säker på om Uchiha-toppen någonsin har visat sig vara på svärdet i serien.

Det är säkert att anta att den här produkten är vad du har köpt.

JNat var korrekt.