Anonim

PLANEN AVSLUTAS! - Christopher Columbus ep. 17 - SV

Kuma verkar ha ett tillräckligt bra förhållande med Vegapunk. Vegapunk kunde bevilja honom sin sista önskan som människa, som var att programmera Kuma för att skydda stråhattfartyget tills de återvände. Det är mycket troligt att Vegapunk högt respekterar Kumas styrka, eftersom han modifierade Kuma för att vara prototypen Pacifista, och han lät Kuma göra saker som strider mot världsregeringen, samt bevilja honom sin sista önskan genom att inkludera ett uppdrag i sin programmering som Kuma själv hade begärt.

Det visas till och med att den bibel han innehar är hans varumärke. Om det är sant, varför skulle han offra sitt medvetande tillsammans med sin mänsklighet om han levde livet med att värna om något som i hög grad representerade mänsklighet, frihet och fri vilja?

Om han mycket beundrade utsikterna till fri vilja och så långt som att vilja sin sista önskan att skydda Straw Hats ship, varför skulle han ens gå med på att förlora sin mänsklighet och bli modifierad till en fullfjädrad Pacifista?

Är det någonsin nämnt eller är det bara några extremt personliga förhållanden som delas mellan Vegapunk och Kuma?

7
  • 5 Jag tror inte att det har avslöjats än
  • aww nedslående: /
  • det kan visa sig att kuma var skyldig vega punk big time så han var tvungen att betala tillbaka det här !! : P
  • Det kan vara Dragon som beställde honom också. Eller kanske kände han sig så skyldig för de hemska saker han gjorde tidigare, att han ville betala för sina synder för att tjäna WG helt genom att fånga brottslingar.
  • Kuma är en del av den revolutionära armén. Han kontrollerade bara viljestyrkan i Luffys nakama (Zoro) att Zoro kan tjäna sin kapten även om han kunde ha fångat Straw Hat Luffys besättning. Sengoku pratade med honom om det med Garp. Kuma använde sin makt för att skydda Straw Hat Luffys besättning från Kaizuru och överföra dem på annan plats. Detta är förräderi. Han är emot Marine. Så han straffas, detta kan orsaka. Hans replika användes för att bygga Pacifista. Vegapunk kan ha sett något med Kumas kropp, använder original för att bygga kraftfull pacifista (PX-00). Dessa är inte officiella utan slutsatser från olika bågar.

En förklaring är att han, efter att ha räddat stråhattar på sabaody, besegrades av Kizaru och fångades i manschetter. Efter det fick han antagligen dödsstraff, men eftersom han är ett pacifista-projekt skickades han förmodligen till vegapunk för att få bort hjärnan.

Hans fångst och straff nämndes inte någonstans i manga / anime.

Detta är dock en MYCKET PLAUSIBIL teori om varför Kuma förvandlades till en fullständig pacifista. Visst en mer trolig teori än "han gjorde det här för draken", eller "draken beordrade honom att göra det" nonsens teorier som flyter runt i denna diskussion, och ingen av dem nämns någonstans i kanon heller.

Det är mycket osannolikt att Kuma villigt förvandlades till en fullständig pacifista. Vissa människor postade här att "han gjorde detta för Dragon", "Dragon beordrade honom att göra det". Vad? Hur skulle Dragon och revolutionärer gynna det? Hur skulle det gynna Kuma själv (uppenbarligen inte eftersom han skulle vara död?) Vilket annat MÖJLIGT incitament som världsregeringen erbjöd honom eller revolutionären som kunde vara så stor, att det skulle uppväga följden av att han var död? Förmodligen ingen. Därför leder det till slutsatsen att regeringen tvingade honom detta val. Rätt upprättande av honom skulle sannolikt inte ha varit ett attraktivt alternativ, eftersom de skulle behöva så många shichibukai på sin sida för att möta vitskägg. Därför pekar alla dessa mot min teori - att Kuma straffades för att ha motsatt sig marinorna och en amiral från att utföra ordern att rensa tenryuubitos angripare. Det är därför som världens regering troligtvis bestämde sig för att helt förvandla Kuma till en pacifista för att både straffa honom och göra honom till en helt lojal slav.

Kuma var verkligen medveten om att detta skulle bli hans straff, det var därför han uppgav att detta kommer att vara sista gången han möter strawhats.

Vegapunk hade troligen ett bra förhållande med Kuma och ville sannolikt inte göra honom till en full cyborg heller, men han var tvungen att göra det under press från världsregeringen. Det är därför Vegapunk troligen programmerade in Kumas begäran att skydda Sunny.

1
  • 1 Detta är i bästa fall ren spekulation, sedan är varje svar ren spekulation, för vi vet att svaret existerar och vi vet att det ännu inte avslöjades.

Jag tror att Kuma gjorde det för Dragon. Om Vegapunk inte gillar WG kan vi se Vegapunk ge kontroll över pacifista och Kuma när tiden kommer. Jag tror inte att han villigt skulle göra detta för att hjälpa wg eftersom han direkt motsätter sig det.

2
  • intressant teori. Jag kan se hans viljestyrka övervinna programmeringen någon gång och ta kontroll över de andra Pacifistas, eller kanske Franky har en hand i att väcka sitt sanna jag.
  • Dragon vet definitivt varför kuma gjorde det, som han sa det över den den mushi till ivanakov eller vad Newkama heter, vilket jag glömmer just nu. Vegapunk är också en forskare, han är intelligent, känner förmodligen till korruptionen av WG och kan i hemlighet och långsamt hjälpa den revolutionära armén, eller kanske inte bryr sig vem som är ansvarig, så länge han får göra sina vetenskapliga saker, men förmodligen har någon kod han lever efter för att låta detta hända.

ja först och främst, han är en av den revolutionära armén, och jag tror att han är villig att göra allt för deras armés skull, och villigt förvandla sig till en Pacifista "kan vara" en frivillig handling av sig själv för att förtjäna WG: s fulla förtroende (igen, han villig att göra allt för arméns skull, eller hur?) och enligt min förståelse är Dragon en mycket bra ledare och skulle inte tvinga sin nakama som Kuma att vara en cyborg bara för armén..och på den slutliga begäran till Vegapunk för sin slutliga modifiering, det är fortfarande oklart varför Vegapunk låter det hända eftersom han är under WG och vet att Luffy är en pirat, han måste verkligen respektera Kuma som en kollega så han beviljar sin begäran eller kände Dragon eller Garp i för att bevilja den typen av begäran som naturligtvis strider mot WG-idealen.