Anonim

Changes - 2 Pac [texter]

På det sista avsnittet av Re: _Hamatora, Art dödade sin bror Skill för att befria honom från sin smärta. Sedan dör skicklighet (?) Och konst är medvetslös. Moral dyker upp och kontrollerar skicklighet för vitala tecken men upptäcker att han har dött.

Men i den sista striden mellan Nice och Art visas skicklighet fortfarande vid liv.

Hur överlevde skicklighet?

3
  • Jag kommer inte ihåg detaljerna, men det verkar som om Skills hjärna fortfarande lever, och den användes av Moral (?) För att rädda Nice när han blev skjuten. Skill's ego och Minimum fortsätter att bo i Nice och aktiverades i det senaste avsnittet.
  • @nhahtdh Tack för den kommentaren. Ohhh, det var därför Art ville döda Nice. Är vettigt. Tack så mycket för svaret. :)
  • Kommentar! = Svar (jag kommer inte ihåg allt om serien).

Moral förkunnade att skicklighet var hjärndöd, men minimiroten var faktiskt hjärtat i skicklighet *, som fortfarande var intakt. Detta hjärta transplanterades troligen till Nice av Moral **. Så Skicklighet är alltså "fortfarande vid liv" genom att leva vidare genom hjärtat av Nice / Skicklighet.

Du har också tveksamheten från Art som ännu inte kunde döda sin bror, eftersom han vet att Nice's Heart faktiskt är Skill's Heart.

Detta förklarar också hur Art överlevde sitt fall eftersom Nice / Skill troligen återställde sitt minimum under hösten.

* Lägg märke till hur Art's Minimum Root också är hans hjärta

** Detta förklarar också hur Nice kunde rädda skottet, antydde att det sköt hans hjärta