Anonim

Nightcore - Monster - Imagine Dragons ♫

Jag vet bitar av det men jag har fortfarande ingen tur att hitta det!

Det börjar med en tjej som arbetar på en blomsterbutik. Hon ser en pojke och han gör henne omedelbart till sin älskare. (Jag tror att han var en demon).

I ett av kapitlen går pojken tillbaka till sitt hem så att han kan avsluta sitt arbete. Han tar henne till sitt privata strandhus, där han älskar flickan och hon tillåter det. Nästa dag klär de sig och han märker hur mycket han förändrade henne. När de kommer till flygplatsen ger han henne sin örhänge som han alltid bär och säger till henne att han kommer tillbaka för henne, sedan kysser han henne och lämnar.

0

Kan det vara Puss och kram?

Flickorna arbetar i en blomsterbutik som tillhör familjen. Scenen du beskriver liknar ett av de sista kapitlen där han måste åka till England för lite arbete han gör.

Synopsis

Ryuu, en superaffärsrik transferstudent från England med svart hår och blå ögon kom precis! Under natten på Tanabata-festivalen blev Ryuu och Yukino attraherade av varandra vid första anblicken. Han förklarar sedan, "Du kommer att bli min!" Detta ledde till förvirring hos Yukino, som inte har någon kärleksupplevelse. Men kan hon faktiskt bli kär?