Anonim

AVFILMATION AV FILAMENTET I XRAY TUBE

Okej, jag har i princip avslutat den befintliga mangan och anime och jag är fortfarande förvirrad. Vad är skillnaden mellan en sändare och en trollkarl? Vad kan var och en göra som den andra inte kan?

Emitters är Nen-användare som är skickliga på att skilja sina Auras från sina kroppar och använda den för en mängd olika funktioner. Några exempel är Leorio (som kan avge sin aura för att skapa ett värmehål för att bära attacker). Emittrar kan också omvandla den separerade Aura så att den ser ut som vissa former och objekt. Pokkle till exempel (känd för att använda sin Nen för att ta formen av pil och båge som han kunde använda för brott).

Medan Conjurers å andra sidan har förmågan att skapa fysiska föremål med hjälp av Aura. Mer skickliga Conjurers kan till och med skapa lagar och principer som fästs på objektet som manifesteras från deras aura. Ett exempel är Kurapikas framkallade "Dowsing-kedjor" som skapades med en princip för att upptäcka lögner och Aura.

4
  • Kan sändare inte avge objekt?
  • Emitters kan bara släppa Auras @Orion. Endast Conjurers kan skapa objekt med sina Auras. Det har funnits olika kombinationer med de 6 typerna, men normalt kan bara en trollkarl avge objekt från deras Aura.
  • 1 Emitters Aura kan också likna ett objekt, t.ex.: Pokkes Nen-pilar, notera att auren bara har formen av pilar. Men conjurers skapar det verkliga materiella objektet från fantasi med hjälp av deras Nen
  • Jag tror att det också är anmärkningsvärt att en användare som inte är nen kan se ett trollbundet objekt men inte kan se emitterad aura. (t.ex. Kortopis föremål var synliga för alla men Pokkes Nen-pilar kunde inte ses av de flesta myrorna)