Anonim

Birdy - Skinny Love [Official Music Video]

Han kan nästan göra allt: äta, dricka, bajs (Luffy frågade honom när de träffades första gången), etc. Brook säger till och med genom att dricka mjölk läker hans brutna ben snabbare. Så det verkar som att maten har effekt i hans kropp.

Så jag undrade bara att efter en viss ålder kommer alla stråhattar att gå i pension och ha familj. Kommer Brook också att kunna göra det? Kan Brook gifta sig med en riktig kvinna och få riktiga barn (mänskliga barn)?

6
  • Genom att titta på det här svaret: anime.stackexchange.com/a/38568/35035 särskilt den sista delen av det, skulle jag säga ja.
  • Sätt in smutsigt skämt om ben här. Sätt i klagomål om att inte ha en normal människokroppsdel här. YO HO HO
  • Brook är begränsad till själsbaserade aktiviteter. Han kan inte göra mer än så. Så nej han kan inte få barn enligt vad djävulens fruktkraft säger.
  • Olämplig fråga
  • Jag hoppas att någon ställer Oda den här frågan i SBS. Jag tror att bara Oda kan svara på den här frågan.

Ja

Jag kunde inte hitta några verifierade referenser till vilken av de två möjligheterna som listas nedan är korrekta, men baserat på det faktum att han är obefintlig kan delar påverka varandra med sakerna omkring honom [relevant AAM-fråga] lutar jag mig mot den första.

1. Brook fungerar precis som de flesta när man reproducerar och via Yomi Yomi fruktar ingen Mi-krafter, på något sätt fungerar det bara. Ljudvågorna i bröstet studsar av något, hans urin riktas av något så det verkar troligt att om han bara gick igenom rörelserna (huruvida hans fru kunde känna någonting eller inte) så skulle också hans obefintliga organ fungera normalt.

2. Detta är för att täcka alla baser och förklara varför det skulle vara möjligäven om det visserligen inte är det praktisk om han inte kunde bli upphetsad eller svara fysiskt där nere. Eftersom Brook har andra vätskor är det rimligt att säga att han har spermier och vi vet att om inget händer så småningom skulle Brook få en våt dröm. Jag skulle vilja hänvisa till den här artikeln om groda underbyxor som placerades på grodan i ett mycket tidigt experiment för att lära sig mer om grunderna för reproduktion där de placerade specialgjorda underbyxor på den manliga grodan, placerade honom med en kvinna, väntade på att de skulle kompis och samlade sedan grodorna och analyserade den. I teorin kan bäcken ha en liknande apparat för att samla och bevara sin egen sperma, som senare skulle kunna användas av hans fru för att producera ett barn.

Plus det finns alltid adoption

Så jag undrade bara att efter en viss ålder kommer alla stråhattar att gå i pension och ha familj.

Jag tvivlar starkt på det.

Kommer Brook också att kunna göra det? Kan Brook gifta sig med en riktig kvinna och få riktiga barn (mänskliga barn)?

De andra svaren visade att han på något sätt verkar fungera precis som en normal människa. Men enligt min mening tjänar detta bara komedi. Inget av hans "normala människa" -egenskaper hade någon inverkan på historien. Jag tvivlar starkt på att det skulle vara möjligt för honom att fostra barn, för det skulle betyda en inverkan på historien (även om det bara är efterdyningarna av mangan).

... Å andra sidan tvivlar jag inte på att det finns fanfiction om att han kan göra det.

Kort sagt, hans organ är fullt fungerande men de finns inte.

Eftersom du behöver "det organet" i fysisk form för att få barn, antar jag att han inte kan få barn (hans könsorgan kan inte beröras). Men han kan fortfarande kissa eftersom han inte behöver röra hans könsorgan för att kissa (som om han kan få näsblod utan att hans blod cirkulerar över kroppen)

4
  • du säger nej men din svarbeskrivning lutar mot ja. Sperma är det grundläggande kravet på befruktningen. behöver mer förklaring för att bevisa ditt svar
  • Det betyder att du tror att du kan ha sex utan friktion.
  • Nej men det finns något som kallas våt dröm
  • lycka till med tidpunkten