Anonim

Loli Hanekawa

Jag tittar på den första säsongen av Bakemonogatari och det förvirrar mig fortfarande hur Hanekawa (i avsnitt 10) redan var känd för att vara besatt av Black Hanekawa. Jag är inte säker på tidslinjen för detta heller, eftersom begravning av en vit katt händer under den första säsongens avsnitt och det ser inte ut som om det var ett ögonblick. Det ser också ut som i samma avsnitt (1 år efter flashbacken), besittningssymptomen dyker upp igen i form av huvudvärk, så jag är förvirrad över när allt detta händer.

Black Hanekawa säger i en flashback "Om denna stress inte hanteras inom ett år ..." och sedan blir hon undertryckt av Shinobu. Betyder det att ett år har gått?

När börjar innehavet och när händer den flashback-scenen?

Hur många upprepade besittningar förekommer i anime nu?

3
  • Har du sett Nekomonogatari (Black)? Om inte, gör det. Delar av Tsubasa Cat-bågen i Bakemonogatari är flashbacks, och delar är inte, och det är inte riktigt tydligt vilka som är i Bakemonogatari, men många av scenerna visas igen i Neko (Black), vilket gör det tydligare hur allt detta spelar ut kronologiskt. (Observera att du bör titta på Nisemonogatari före Nekomonogatari (svart).)
  • Jag har tittat på allt och tittat på allt igen, men tidslinjen verkar inte klara sig särskilt bra för mig: \
  • Om jag minns rätt ansåg jag att scenen du pratar om verkligen var en flashback. Skulle det lösa det?

Det fanns 3 fall då Hanekawa var besatt.

1. Under Gyllene veckan efter händelserna i Kizumonogatari men före händelserna under den första säsongen. Händelserna är animerade i Nekomonogatari (Black) / Tsubasa Family och det finns en flashback till detta under första säsongen, dvs. Tsubasa Cat-båge (även om det är något annorlunda, eftersom Nekomonogatari inte skrevs ännu). Orsaken var Hanekawas stress från hennes familjeliv. Det är också under denna tid som katten är begravd. Detta löses genom att Shinobu tappar sin energi.

2. Efter händelserna med Nadeko Snake dyker Black Hanekawa ut igen som en del av Tsubasa Cat-bågen under den första säsongen. Den här gången orsakas stressen av Hanekawas obesvarade kärlek till Araragi. Ingen kattbegravning händer. Återigen löses detta genom att Shinobu dränerar sin energi.

3. Under Nekomonogatari (Vit) / Tsubasa Tiger framträder Black Hanekawa för sista gången, men den här gången orsakas inte av stress utan som en konstighet skapad som en allierad för Hanekawa. Detta är efter Tsukihi Phoenix och före Mayoi Jiangshi. Efter dessa händelser försvinner Black Hanekawa genom att absorberas i Hanekawa.

Tidslinjen är ganska tydlig, men jag tror att den första säsongen kan vara lite förvirrande, för det finns flashback till händelserna under Golden Week, men de är lite annorlunda eftersom dessa händelser inte var helt skrivna än.