Anonim

Varför Kylo Rens ljussabel fungerar (Eftersom vetenskap med Kyle Hill)

När Sabre dog borde hon ha förlorat både Excalibur och Avalon. Einzbern kan lokalisera den senare för närvarande, som de använde som katalysator för att kalla henne. Varför hade Sabre fortfarande Excalibur på sin person när hon kallades till HS? (IIRC, den är mantlad av osynlig luft). Själva svärdet borde ha lämnats kvar i den verkliga världen som Avalon var.

1
  • pfft. . .av det här reglerar då all heroisk anda utan vapen. . . även vapnet som kastar guldlås. . .

Ödet / sidmaterial (2004-1-30), s.056 definierar Heroic Spirits som:

Hjältar som uppnådde stora saker i livet och blev föremål för tillbedjan efter döden.

Sabre är faktiskt ett speciellt fall i denna fråga. Sabre dog inte. När Saber var på randen till döden gjorde hon ett avtal med världen för att bli en hjälteanda efter sin död. Eftersom berättelserna vi ser är på en tid mycket senare än den tid Sabre är inne i, kan hon naturligtvis kallas, eftersom heroiska andar är tidlösa. Men när avtalet ingicks var hon inte i besittning av Avalon.

Från ödet / komplett material III Världsmaterial:

I inbördeskriget som rasade i slutet av Artorias regeringstid sårade hon och hennes son Mordred varandra dödligt. I det ögonblicket gjorde hon en pakt med världen för att tjäna som en hjälte ande efter döden. I utbyte önskade hon att den heliga gralen skulle göra om valet av kungen.

Sabre hade förlorat Avalon före sin död, och dess förlust hade varit inblandad i legenden om kung Arthur. Medan hon fick Bedivere kasta Excalibur tillbaka till Lady of the Lake, var det med henne tills kort innan hon skulle gå bort. Det var då som Saber tecknade avtalet med världen och bad henne få en möjlighet att söka gralen i utbyte mot att hon skulle bli en heroisk ande.

Även från Ödet / komplett material III Världsmaterial:

I legenden kastade förlusten av denna mantel en olycksbådande sval över King Arthurs liv, som så småningom kaskade in i rikets kollaps. I modern tid grävde Einzberns Avalon vid Cornwall och överlämnade det i händerna på Emiya Kiritsugu.

Enligt Arthur-legenderna stjäls den faktiska skidan av Morgan le Fay och kastas i en sjö för att aldrig återfinnas. Så Einzberns måste ha hittat det på något sätt.