Anonim

Extreme Fight Me Prank!

Hej, jag försöker hitta mangan jag har läst för en tid sedan. Jag glömde titeln.

Det finns den här tonåringen som hade mardrömmar om katter. Sedan finns det denna kattarmé som jagade honom då han träffade den här magiska flickan (jag glömde hennes krafter) och jag tror att källan till hennes makt bygger på hennes hatt. Efter att ha träffats tillsammans, finns det den här kattens herre som vapen är motorsåg? Mardrömens dimension aktiveras också när huvudpersonen försöker sova.

Jag glömde antagligen resten på grund av en examen som jag var tvungen att studera länge.

3
  • Någon mer specifik tidsram än "för en tid sedan"? Vilken stil av manga var det?
  • @Danalog frågan var redan besvarad. Jag har läst det som för 2 år sedan, stilen verkar vara av hög kvalitet.
  • Jag ber om ursäkt, granskningskön visar inte svar, så jag visste inte att det redan hade svar!

Detta skulle vara Dream Eater Merry (Yumekui God)

Scenen du pratar om är den första scenen i anime där Yumeji Fujiwara, huvudpersonen, flyr från katter i en mardröm han har. Nästa gång han drömmer möter han ledaren som heter "Chaser" John Doe som har en motorsåg.

Efter att ha försökt fly stöter Fujiwara på en tjej som heter Merry Nightmare som slutar slåss med John.

.

Både Merry och John är Dream Demons från en annan värld, och Dream Demons kan ha människors kroppar för att komma in i den verkliga världen. Men Merry har inga minnen och hon behöver inte ha en kropp.

När det gäller Merrys krafter från hennes hatt, tror jag inte att detta är fallet. Snarare tror jag att hon bara verkligen, verkligen, verkligen älskar henne hade. (Jag har inte sett serien på ett tag, men jag tror att jag kommer ihåg att hon kunde slåss utan hatt).

När det gäller mardrömmarnas dimension är det faktiskt bara människors drömmar som Merry kan komma in och dra Fujiwara in i. Andra människor som dyker upp i drömmar ägs antingen av en drömdemon som har gått in i drömmen (dvs "Garden" Engi Threepiece) eller äger själva drömmen.

Den här videon visar scenen för Fujiwara som möter John Doe.

Medan det jag beskriver kommer från anime finns det en manga (originalmaterialet) och jag tror att början på mangan skulle vara densamma.

1
  • 1 @MikeAnte uppdaterade just det med det första avsnittet i tid där Fujiwara träffade John Doe bara för att klargöra scenen eftersom jag precis fick slumpmässiga bilder från google för att beskriva John och Merry

Anime / Mange: Golden Time.

Banri Tada är nyligen antagen manlig student vid en privat juridikskola i Tokyo. På grund av efterverkningarna av ett fall från en bro strax efter hans gymnasieskola har han tappat alla sina minnen före olyckan (anesia)

Det handlar typ av mardrömmar, det är ett drama / romantik.