Anonim

Ludacris - Stå upp (smutsig) Lyrics

I Fairy Tail när Mirajane inte är i Satans Soul-form och hon ser ut så här på bilden nedan-

Jag märker att hon bär någon typ av halsband runt halsen. Vad / finns det ett sentimentalt skäl / värde bakom varför hon bär runt detta halsband på halsen?

Här är några andra exempel ...

och en annan här ...

Svaren uppskattas. :)

4
  • Jag ser aldrig något specifikt om det heller, kanske debal är rätt. Och om det är så viktigt kommer hon alltid att använda det, som natsu och hans halsduk. Men när Mira bytte tyg så bar hon inte den
  • Jag såg den bilden på wikien. Jag lämnade den medvetet självklart men för att den inte hade halsbandet.
  • @ShinobuOshino lol du spionerar på Mira när hon byter kläder ..: P lol

Jag kunde inte hitta några i kanonreferenser från officiella källor men baserat på allmän uppfattning här verkar den användas för allmän dekoration och tjänar inget exakt syfte.

Det finns inga exakta referenser på halsbandet, så detta skulle vara det mest troliga svaret just nu, eftersom ingen ny information har släppts ännu.

Jag läste någonstans att det representerade hennes tårar (efter att Lisanna "dog") så att hon skulle kunna le igen som sin typ av "krycka", och att det fick henne av Makarov. Du kommer också att märka att Mira slutar bära den efter att Lisanna kommer tillbaka från Edolas, så jag skulle säga att det är en ganska anständig teori, särskilt med tanke på den speciella formen på detta tillbehör.