Anonim

Predikan: Exeges av Johannes 1: 1-18 | Johannesprologen

The Lost Village (aka Mayoiga, - ) är en av de mest omtalade serierna i våren 2016-serien; mer än en kritiker har kallat det "säsongens komedi" med påståendet att serien helt enkelt är så absurd, överdrivet att det måste vara en avsiktlig parodi på sin genre. Se till exempel denna AniWords-kolumn på Crunchyroll eller denna recension av avsnitt 6 på ANN.

Min fråga är om det finns något objektivt bevis på att materialet ska vara parodiskt - om det finns intervjuer med regissören, produktionsföretagets material eller något av det slaget som specifikt kallar seriens komediaspekter, eller om det finns någon chans att alla som är involverade i produktionen spelar det direkt och skulle bli chockade över att upptäcka att en stor del av deras tittare skrattar åt showen.

1
  • Jag kan inte säga om det är en parodi eller inte, men baserat på min erfarenhet när jag tittade på det är det som en kombination av Higurashi (förbannad by) + Dangan Ronpa (extremt kännetecknande) ... och medan jag förväntade mig att genren skulle vara fysiologisk skräck baserat på trailern skrattade jag mer än när jag såg Higurashi eller Dangan Ronpa på grund av dess absurditet.