Anonim

10 timmar av Trevor Daniel - Falling (Lyrics)

Jag har forskat mycket om detta ämne, men jag har hittat små ledtrådar. Folk säger att Obito och Rin är ungefär 4 år äldre än Kakashi, men jag tror inte det är sant.

Folk fortsätter att säga att det är bevisat i mangan och showen, men så vitt jag vet är det inte sant.

2
  • relaterat: anime.stackexchange.com/questions/8623/… och anime.stackexchange.com/questions/19385/…
  • @kaine de frågorna är relaterade till min fråga men inte exakt. Jag vill ha ett exakt svar. I frågor som de ställer för Kakashis ålder, jag frågar om Obito och Rins

Det är helt fel. Om de verkligen var 4 år äldre än Kakashi, borde de ha varit mycket högre än honom när de var en del av Team Minato.

Hur som helst, det sägs inte exakt hur gammal de är, men att döma av det faktum att de flesta ninastudenter blir ett genin eller blir examen vid 12 års ålder, och eftersom det här är karaktärernas födelsedagar:

  • Rin är född den 15 november
  • Obito är född den 10 februari
  • Kakashi är född den 15 september

det finns några scenarier vi kan komma med (föreställ dig att Narutos värld är 2005 och 2006):

  1. Alla tre är födda samma år, vilket gör dem alla i samma ålder (12) och gör sin åldersordning så här: Obito >> Kakashi >> Rin, vilket gör Obito 7 månader äldre än Kakashi och 9 månader äldre än Rin, medan Kakashi var 2 månader äldre än Rin.

  2. De är födda under olika år: det ser ut som om Rin är född 2005 och de andra två 2006, då är det Rin >> Obito >> Kakashi, vilket gör att Rin bara är 13 år gammal, medan Kakashi och Obito är 12 och är 10 månader respektive 3 månader yngre än Rin.

Om du menar den aktuella tidslinjen är naturligtvis Rin död, men Kakashi var 26-27 år gammal i del 1 och 29-31 år gammal i del 2, samma för Obito. Detta kommer också att göra Rin automatiskt 29-31 år, om hon fortfarande levde.

Nej. De var alla i samma ålder. De var klasskamrater. Kakashi blev genen mycket tidigare på grund av sina färdigheter, medan Obito och Rin gick med honom senare. I avsnitt 385 av Naruto Shippuden, Obito nämnde tydligt "men han är i samma ålder som vi är" (från tidigare minnen).

Det är perfekt att de är 4 år äldre än Kakashi. Om du blir ett genin när du har examen på akademin och de tre tog examen tillsammans. Det betyder att de är äldre än Kakashi på minst 4 år. Kakashi blev ett gen vid fem år medan Obito och Rin var 9 år, vilket betyder att de var 4 år äldre än honom när de alla tog examen på akademin.