Anonim

Spänningarna blossar mellan polis och demonstranter i London AFP

I halvvägs av det 12: e avsnittet misslyckades # 35 Diclonius att använda sina vektorer. Också strax innan hon misslyckades med det attackerade hon Nana eller nr 7 vid kanten av bron. Den 7: e såg något vid # 35: e haka / hals och en av # 7: s vektorer attackerade och tog # 35 överraskande. Strax efter attacken kunde # 35 inte längre använda hennes vektorer. Så min fråga är vad gjorde # 7 för att stoppa # 35 från att använda hennes vektorer? Eftersom ingenting visades vad som var # 35: e svaghet och hur # 7 fann den svagheten.

3
  • # 7 träffar # 35 i pannan klockan 6:00. Och det stängde av # 35s vektorer. Men den exakta mekaniken verkar vara oförklarlig.
  • Kanske fanns det en förklaring i manga? Jag har inte läst det ännu. Har du? @Mysticial
  • Nej det har jag inte. Manga skiljer sig förmodligen avsevärt från anime ändå.

Vektorerna kan inte användas när Diclonius har ont. Det är därför forskarna håller dem i smärta. De kommer inte att kunna använda sina vektorer för att fly. Anledningen till att # 35 inte kan använda hennes vektorer efter att # 7 träffar henne i huvudet har mycket att göra med denna svaghet. Kanske påverkade slaget hennes frontlob på något sätt.