Anonim

CRAZY RICH ASIANS - Officiell trailer

Jag glömmer om det här är en anime eller en manga, men den har en tjej som, när hon försöker le, smyger ut alla omkring sig. Men hon kan le när hon inte får veta det, och det här leendet är ganska trevligt.

I hennes klass finns det en manlig och kvinnlig toppklass (avgörs av betyg), och dessa människor får bära ett silverklämma (tror jag) på sin uniform, och det här klippet gör att de kan få gratis mat från cafeterian. Dessa människor är klassrepresentanter och de hjälper till med klassuppgifter.

Det finns dock en annan tjej som är avundsjuk på henne. Den här tjejen hade varit topp i klassen i flera år. Vid ett tillfälle stjäl den andra flickans väska. Men hon snubblar och faller på den manliga MC. Hon förklarar sig också som den andra kvinnliga MC: s rival, även om kvinnlig MC inte riktigt märker detta.

En sista anmärkning är att den första biten i anime / manga skulle den kvinnliga MC försöka le till sin rival, men eftersom hennes leende är så trassligt, skulle rivalen tolka leendet som nedlåtande.

REDIGERA: Hon är också ganska besvärligt socialt, och hon måste slå upp vad det betyder när hon upplever vissa känslor ... som att hjärtat slår snabbt. Hon skickar också slumpmässiga emojier också.

Det här är varken Kimi no Todoke eller Watamote.

Tack!

2
  • bortsett från silverklippets sak, detta påminner mig om Last Game
  • Jag kan definitivt se hur det påminner dig om Last Game, men den kvinnliga MC: n är inte så besvärlig som den jag tänker på. Tack ändå!

Enligt informationen du gav tror jag att mangan du letar efter är ett webbkomiskt namn ReLIFE

Den kvinnliga MC som du pratar om är Chizuru Hishiro, och här är hennes underbara leende

1
  • 2 Tack ett gäng! Jag insåg faktiskt att jag fortfarande hade ReLIFE öppet på min dator ....-_- Det var konstigt eftersom alla normala söktermer för denna typ av serier gav inga resultat.