Anonim

Inspirerande piano bakgrundsmusik | Musik för videor / royaltyfritt

Så mycket som jag skulle vilja köpa CD-skivorna till några av mina favoritlåtspår, jag har inte en CD-enhet på min bärbara dator och jag skulle ändå rippa musiken från cd-skivan.

Finns det några lagliga webbplatser där jag kan ladda ner ljudspår för program jag gillar, snarare än att köpa fysiska medier?

I synnerhet letar jag efter "Din lögn i april" OST, men jag skulle vilja veta i allmänhet var jag kunde gå för den här typen av saker

1
  • Förutsatt att du vill ha CD-kvalitet kan du kontrollera några av de japanspecifika sajterna som listas här, men jag har inte provat någon av dem än.

Amazon Japan har Shigatsu wa Kimi no Uso soundtrack tillgängligt för nedladdning: "Shigatsu wa Kimi no Uso ORIGINAL SONG & SOUNDTRACK". Det är en nedladdning av MP3 (tyvärr inte förlustfri). Hela OST är 3000 JPY (~ 25 USD), eller så kan du köpa enskilda låtar (men det blir snabbt dyrare än att bara köpa albumet).

OST verkar inte vara tillgänglig (förlustfritt) på någon av de sidor som är länkade i mivilars kommentar, men Ongakuchou (bestående av de klassiska bitarna från showen) är på mora: "Shigatsu wa Kimi no Uso - Boku to Kimi no Ongakuchou ". Jag har aldrig använt mora, men det verkar som om de har en FLAC-version av albumet tillgängligt för 3200 JPY, samt en 320 kbps AAC-version tillgänglig för 2100 JPY.

Amazon Japan har en inställning någonstans för att översätta användargränssnittet (men inte produktbeskrivningar och så vidare) till engelska, men jag ser inte något liknande på mora, så du kanske vill hitta en kompis som kan japanska och / eller stöter på ditt sätt via Google Translate.