Anonim

SKULLE DU HELLRE...? - DRAGON BALL THEMED

http://fictionalomniverse.forumotion.com/t845-vegito-vs-gogeta

Det här inlägget uppgav i princip att Vegito är 100% Canon och att Gogeta är halvkanon?

2
  • Välkommen! du kanske vill inkludera det stycke du hänvisar till i ditt faktiska inlägg, istället för att bara länka (att hålla länken som resurs är okej). Och din fråga kan använda lite omformulering. Om du vill att vi ska bekräfta vad inlägget säger (ja / nej) skulle det inte vara en riktigt bra fråga. Om du vill att vi ska svara på vilken av de två som är kanoner skulle det vara;)
  • Jag tycker att "halvkanon" är ett perfekt sätt att beskriva Gogeta. Fusionsmetoden som används för att skapa Gogeta är kanon (som ses med Gotenks), så vi vet att han KAN existera kanoniskt.

Vegito är kanon eftersom han finns i Manga (Dragon Balls huvudkanon). Gogeta existerar inte i mangan och existerar endast i anime och filmer som anses vara alternativa versioner av Dragon Ball från manga och därför inte kanon.

Gogeta är kanske inte kanon men tekniskt sett. Fusionsdansen är kanon sedan goten och stammar gör det i majin buu sagan och till och med i dragon ball super. Den dansen smälte (uppenbarligen) goten och stammar i gotenks