Anonim

bajs

det är känt att det finns tio medlemmar i Zoldyck-familjen. Men vet du något om mormorfar och mormor? Zeno Zoldyck är farfar. Men far till vem han är? Från far eller mor till Killua. Jag tror att det är från Silva Zoldyck (fadern) Men i avsnittet Gon, Kurapika och Leorio söker Killua, kallar Killuas mamma honom far. Hur vet man sedan vem pappan egentligen är?

Zeno Zoldyck är fadern till Silva Zoldyck. Det anges tydligt i detta släkttabell som i HxH wiki. I släktträdet är Maha Zoldyck farfar till Zeno, han är också den äldsta levande personen i Zoldyck Family.

Det finns inga omnämnanden om Zenos hustru (mor till Silva). Bilden nedan visar familjen till Zoldyck men Zenos 'wifes' bild saknas också där. Kikyo är också de enda kvinnorna som har nämnt och dykt upp i HxH från Zoldyck-familjen (förutom Silvas-barn). Jag tror det främst på grund av att de gick med i Zoldyck-familjen från de andra familjerna.

4
  • Vem är den Zzigg från bilden?
  • @ Frostmus han är också medlem i zoldyck-familjen, han är vän till Isaac Netero och han visas bara som ett namn i HxH manga kapitel 344. Hans krafter och alla andra detaljer är okända.
  • Zzigg måste vara son till Maha och far till Zeno, eller hur?
  • 1 Det finns inget starkt bevis att tro att inte ens [wiki] [1] nämner något om det. [1]: hunterxhunter.wikia.com/wiki/Zzigg_Zoldyck

Maha Zoldyck, uppgavs vara far till Zeno Zoldyck men det var det återansluten senare. Maha Zoldyck påstås vara farfar av Zeno.

Maha Zoldyck är den enda kända Enhancer i familjen Zoldyck. Han var den ensidiga rivalen till Isaac Netero och den enda kända för att överleva en kamp med honom. Isaac Netero sa till och med en gång att Maha en gång var den starkaste kämpen under sin prime.

Det finns fortfarande ingen bekräftelse på vem Mahas son är, men vi kan anta att han är den allra första sändaren i Zoldyck-släkten, troligen som ett resultat av Mahas fru. Och på samma sätt ingen bekräftelse om mormor.

Zeno är fadern till Silva Zoldyck. (se deras liknande nen-typ.) Killuas mamma kallar honom far för att Zeno är hon svärfar.

Maha var ungefär 120+ och Netero var ungefär 110+. Zzigg Zoldyck var ett barn vid Neteros expedition av den mörka kontinenten, och Netero var sannolikt tillräckligt gammal för att få barn. Det betyder att Maha troligen också var (ungefär samma ålder som Netero), så jag skulle säga att det är Zzigg Zoldyck som är Zenos far.

1
  • (Välkommen till sajten) Detta verkar vara rimlig spekulation men det kan mycket väl vara Zenos farbror eller kusin. Jag hoppas bara att vi får reda på det.