Anonim

Obito vs. Kakashi [AMV] med en vacker 💔 japansk sång

Varning för detta kan innehålla spoilers

När jag läste Naruto avsnitt 656 s. 14, såg Obito rollen Rinne Tensei, så plötsligt dök den svarta zetsuen upp och kastade sedan en annan Rinne Tensei, så Madof återupplivas med verklig kropp. Nu är jag vilse. Vad hände med Obito? Byt Madara kropp med Obito? eller konsumeras han av Black Zetsu? Enligt wiki, Rinne Tensei kan återinföra ny livskraftenergi till kropparna hos de som har dött. Med detta sagt, varför Madara återinfunderas med Obitos kropp? och hur kommer det sig att Obito dog (eller är han död)? Vad hände med Black Zetsu? Jag vet inte hur jag ska lägga upp det här, men här är bildsekvensen:

Han bytte livskrafter med Obito. Därför sa han: "Låt oss byta". Obito är det förmodligen lever fortfarande på grund av Kyuubi-förskuggningen att Jinchuuriki of the Ten Tails har större livskraft än andra Jinchuuriki.

Madara återupplivas av Black Zetsu som kontrollerar Obito med Gedo: Rinne Tensei!

2
  • och Black Zetsu?
  • Har förmodligen tjänat sitt syfte och är borta nu. Vi kan se honom lämna obitos kropp när run tensei är klar. Det visar också att obito fortfarande andas / flämtar så det är svårt att säga