Anonim

Fate / Stay Night Visuell roman - Del 25 - Sakura's Smile [HF ALL ENDINGS]

I UBW avsnitt 25 när solen stiger / går ned ser Rin på det med ett sorgligt och förlorat tankeuttryck. Varför händer det?

Eftersom det påminner henne om de sista ögonblicken hon hade med Archer, från föregående avsnitt.

3
  • Wow, det var snabbt XD +1
  • Det låter mig inte ge dig det bästa svaret
  • Oavsett, det verkar som om jag måste vänta några minuter

Anledningen är att hon kommer ihåg Archer. Jag ska svara dig med hänvisning till den visuella romanen eftersom det är mycket lättare för mig. Lägg märke till att det här samtalet med Archer äger rum i båda ändarna, inte bara den sanna avslutningen (visuell romankälla). Första gången vi ser Rin göra det är en månad efter graalkriget.

Som du kan se är Rin tappad i tanken. Sedan säger han:

"Spårlag? Nej, jag var alltid i bågskytteklubben." " Jag förstår. Jag antar att det finns tider som det. Att se solnedgången påminde mig bara." När jag ber mig glömma det fortsätter Tohsaka att dricka apelsinjuice.

Det är scenen Rin tittade på. Som du kan se går solen ner. Strax efter detta CG tänker Shirou på bågskytt:

"Jag minns den röda figuren en gång till. Varken det här klassrummet eller den kampen kommer att förändras. Allt är detsamma. Allt är en illusion som en spegel som försvinner när man vänder sig om."

Och nästa CG är:

Som du kan se är det en solnedgång. I UBW har Rin sett den här scenen i sina drömmar många gånger. Precis som Shirou och Sabre var anslutna i ödet genom drömmar, var Rin och Archer anslutna på den här vägen och hon fortsatte drömma om Archer och dessa svärd i en stigande eller nedgående sol.

Jag är säker på att hon tänker på Archer eftersom han är ENDAST karaktären som har fått Rin att gråta. Rin gråter aldrig. Hon är alltid kall eller även om hon inte gör det tar hon bara handling, ingen bryter henne tillräckligt för att gråta. Under hela HELA spelet har Rin bara gråtit tre gånger, alla i UBW, hon gråter inte i ödet eller i Heaven's Feel.

Första gången hon grät var när hon drömde om Archer. Hon vaknade med tårar, borstade dem och försökte börja dagen normalt. Lägg märke till att en bucklan redan hade skapat. Den här gången grät bara omedvetet i en dröm.

Nästa gång hon grät var när bågskytten förrådde henne att gå med i caster. Hon berättade för honom att han är hennes och att hon skulle återhämta honom och han skulle ångra vad han gjorde (som ni kan se är det inte exakt hämndlysten. Verkar mer som att hon kommer att skälla ut honom). När Shirou försöker skydda henne säger han några ord till henne och hon börjar gråta. Senare kramar hon Shirou. Lägg märke till att den här gången fick två personer att gråta: Förräderi genom att Archer och Shirou var där och riskerade hans liv för henne.

Förra gången hon grät var den längsta tid som Rin någonsin har gråtit. Det var hennes farväl till Archer. Lägg märke till att den här delen kommer att vara det verkliga svaret på din fråga.

Hon ber honom att bilda ett kontrakt med henne: "Archer. Skapa ett kontrakt med mig igen."

Archer säger:

"Jag kan inte göra det. Jag vet inte om du kommer att behålla ditt kontrakt med Sabre, men jag är inte kvalificerad för det. Och jag har inget mål längre. Min strid slutar här." Hans svar är utan tvivel och hans vilja är stark. Hans ansikte är lika ljust som den stigande solen, och hur kan hon tvinga honom när han gör ett sådant ansikte? "

Lägg märke till att Rin ens funderade på att tvinga honom men såg att hon inte kunde göra något. Lägg märke till hänvisningen till den stigande solen. Rin tänker: "Hans ansikte är lika ljust som den stigande solen".

Hela tiden gråter Rin. Rin gråter bara för Archer:

"Man. Jag har ingen koppling till den här världen, men " Det är oroväckande att få henne att gråta. För honom måste flickan alltid vara en positiv, eftergivande realist. Han blev alltid uppmuntrad av hennes figur. Så han vill att hon ska stanna så till slutet "

Lägg märke till att Rin ändras för Archer / Shirou som Archer tror. Hon är alltid realistisk, gråter aldrig och agerar alltid.

Hon vet att Archer inte är Shirou, även om de hade samma utgångspunkt. Hennes bågskytt är en annan person som hon älskar varmt och kommer aldrig tillbaka.

Framtiden kan förändras. Om en tjej som hon stannar hos Emiya Shirou, bör inte hjälten Emiya födas. Hans ord innehåller ett sådant hopp.

"" Ar cher "Pojken och mannen är två olika existenser. De har bara samma utgångspunkt, och han är ett ideal som pojken drömde om."

Observera att denna CG visas MYCKET. Jag minns att jag tänkte tillbaka när jag spelade VN att det var en väldigt irriterande CG. Jag tror att de visade den stigande solen över tio gånger. Det gick alltid så här: Bild av Rin och Archer - Bild av den stigande solen; bild av Rin och Archer - Bild av den stigande solen och många gånger.

Till och med två år efter det ser hon fortfarande ut när solen antingen går ned eller går upp.

Sist av allt frågade du inte om det men Shirou gör också sorgliga ansikten. Han funderar på sabel. I nästan början av avsnittet ber Rin Shirou ta en promenad i parken efter lektioner. Han gör ett sorgligt uttryck och säger att det är ingenting. Rin tittar sedan på förståelse. Nästa dag tar Rin Shirou till Glagow för att tillåta honom att respektera Sabre. Du kommer ihåg hur du sa till mig den dagen att du önskade att du hade chansen att säga ett ordentligt adjö. Nu är din chans . När de når graven säger Rin: I ger dig lite tid ensam och går iväg för att förbereda picknicken. Shirou säger sedan hans adjöord framför hennes grav. I slutet säger han: `` Tack för att du tog mig dit, det betyder mycket ''.

I det lyckliga slutet blir han sabel så att det inte kommer att hända. Rin kommer fortfarande att känna sig ledsen när solen går upp eller går ned.

1
  • Det skulle också vara viktigt att notera att den enda skillnaden mellan de goda och sanna ändarna är att Shirou i den goda avslutningen ger tillgivenhet åt Sabre. Med tanke på att enligt anime, som Natsu gjorde kanon, springer Rin bara mot Sabre i det goda slutet, vilket gör det för Shirou är verkligen en stor möjlighet med tanke på hur mycket hon bryr sig om honom / Archer som vi kan se här.

Det finns en annan anledning för henne att vara ledsen (förutom den som redan nämnts i de andra svaren). Det skulle Shirou lämna Klocktornet. Det skulle göra henne olycklig hela tiden.

I början av avsnittet är Rin supernöjd. Det finns en blå himmel och hon springer med Shirou mot lektioner och ler till honom medan hon ber honom att gå med henne efter lektioner. Men sekunder senare gör Shirou en sorglig blick. Lite senare ber Rin honom att gå med i Clock Tower och sälja det bra:

Att gå med i den magiska assotieringen är inte utan förmånerna. Faktum är att de flesta skulle hoppa på idén

Svarar Shirou

Jag antar att du har rätt ...

Detta skulle vara Rins lyckliga slut. De andra hjältinnorna får liknande behandling. Saber och Shirou bor i Avalon i all evighet efter ödet och Shirou och Sakura bor i Emiya-huset och han ger upp att vara en hjälte. Det här är vad Rin skulle göra, var nöjd med honom i Clock Tower.

Men då kommer hon ihåg Archer. Nästa morgon vaknar Shirou och Rin är förutom honom. Det verkar som om hon hade varit där ett tag så kanske hon hade tittat på soluppgången medan han sov. Min gissning är att hon kommer ihåg Archer. Hon hade lovat honom att göra Shirou lycklig, så hon tar honom för att se sabel. Rin vet att detta kommer att leda Shirous sinne mot vad han verkligen vill och det gör det verkligen. När de återvänder är Rins huvud i Shirous axel. Hon känner sig sårbar och ledsen på grund av vad hennes beslut kommer att göra.

Nästa natt säger Shirou att han har bestämt sig för att lämna den magiska föreningen. Han frågar:

Är du inte förvånad?

Självklart var hon inte, besöket på sabel var så att han valde den väg som leder honom till lycka. Hon hade haft ett helt år i London för att besöka Sabre och hon hade inte (Shirou hade uppenbarligen inte den allmänna kunskapen att den platsen finns). Även om Rin säger att det är så att han kan respektera sabel och han säger tack för att du tog mig dit, det betyder mycket, det har inget att göra med det. Det är bara för Shirous lycka (mot hennes egen).

I slutet av avsnittet hade hon förmodligen tittat på solnedgången medan hon väntade på Shirou. Det påminner henne ännu en gång om Archer. Hon säger då söta saker:

Allt kommer att leda till att vi lyckligtvis alltid vet, jag vet bara det

Hon säger också att hon kommer att följa honom. Och i slutet ler honom (Archer). Ensamhet var Archers problem, nu när Shirou har Rin vid sin sida kan han vara en lycklig hjälte.

I Fate ihåliga Ataraxia (jag har inte läst det men jag har sett scenen på youtube) finns det en scen där vi ser framtida Rin. Hon säger att hon kommer att ge Shirou lycka mer än någon annan. Hans lycka kommer framför hennes egen.

Slutsats: Början av avsnittet är verkligheten. Rin är väldigt glad. Hon går till sina studier som kör och vänder och ler till Shirou när hon ber honom att ta en promenad med henne efter lektionerna. Problemen uppstår när Shirou gör sitt sorgliga ansikte och Rin står inför verkligheten, att att vara tillsammans i Klocktornet är hennes drömvärld, inte hans. Att ge upp det gör ont för henne (speciellt eftersom han ganska mycket hade gått med på det), det är därför hon börjar bli ledsen de följande två dagarna hela tiden.