Anonim

Attack on Titan (Shingeki No Kyojin) 2X4 | \ "Soldat \" | REAKTION

Är Levi och Mikasa syskon? Jag har hört Levi kallas Levi Ackerman, som i Mikasas bakgrund berättar du att hennes efternamn också är Ackerman, även om inget erkännande går mellan dem, och du ser dem aldrig tillsammans som barn.

4
  • detta förklaras senare i mangan, jag antar att du vill bli bortskämd?
  • @ ton.yeung. Jag undrar varför någon skulle fråga och inte vill bli bortskämd ... Dessutom kan du alltid använda spoiler-taggar.
  • levi är faktiskt omkring 30 till 40 år gammal faktiskt. eftersom mikasa fortfarande är i tonåren, kan han inte vara. han kan ha en koppling till sin far.
  • @Joey Det är faktiskt inte så svårt att ha 10 eller ens 20 års mellanrum som syskon. Min pappa och hans äldre syster är 14 år ifrån varandra. Kvinnor kan få barn från 18 till 40 år (och några på vardera sidan också), så det är verkligen inte en omöjlighet.

Nej, de är inte syskon.

Nedan följer några detaljer som du kanske inte vill veta om du bara har sett anime.

Levi är son till en prostituerad vid namn Kuchel Ackerman som dog medan Levi var mycket ung. Hans farbror, seriemördare, Kenny Ackerman, tog hand om unga Levi som växte upp i begränsad omfattning men var uppenbarligen inte en bra man. Mikasas far var en Ackerman medan Levi ärvde namnet från sin mors sida av familjen. Hans biologiska far är okänd. De är därför inte syskon. Det bör noteras att vissa blodlinjer i denna serie har speciella förmågor och Ackermans verkar vara en av dessa blodlinjer.

Det är inte klart hur nära släkt de faktiskt är utöver det eftersom de flesta av deras släktträd är okända.

Spoilern nedan är ett citat från wiki.

När kapten Levi Ackerman talar om Kenny Ackerman frågar han Mikasa om hon kanske var släkt med honom. Mikasa berättar att när hennes föräldrar levde berättade de för henne att hennes fars familj, Ackerman-blodlinjen, förföljdes inne i städerna och att hennes asiatiska mammas familj förlorade också en plats att bo i städerna, möjligen på grund av hennes ras. Mikasa säger sedan att hennes föräldrar träffades som medmänniskor som hade drivits in i bergen och ut ur städerna och gifte sig. Hon hävdar att hennes far aldrig visste varför Ackermans diskriminerades och att de inte var av en annan ras som hennes mamma var.