Anonim

I det sista avsnittet, när Kaede fick tillbaka minnena, gick Sakuta ut och skrek och grät och hans sår började blöda igen. Vad var orsaken till den blödningen?

Jag har inte läst ljusromanen, så jag kan bara erbjuda spekulation baserat på anime. Enligt vad jag kan se verkar Sakutas bröstskador uppstå när han står inför en riktigt skitlig situation som han inte kan göra något åt.

Det nämndes i anime att hans sår först visade sig när Kaede blev mobbad och hade blåmärken plötsligt uppträder på hennes kropp. Och förekomsten som du citerar är liknande, Kaede återgår till sitt ursprungliga jag, förmodligen permanent, och det finns inget Sakuta kan göra åt det. Han tycker att allt är hans fel och hatar sig själv för att låta det hända.

Så min bästa gissning är att såren är hans version av pubertetssyndromet och är representativa för hans självförakt.

2
  • Ja kanske det här är den enda anledningen.
  • Förhoppningsvis får vi veta mer från den kommande filmen. :)

Medan det spekulativa svaret från @najayaz är utmärkt, filmen Seishun Buta Yarō wa Yumemiru Shōjo no Yume o Minai (Rascal drömmer inte om en drömmande tjej) ger en annan förklaring. Inte överraskande involverar det Sakutas första förälskelse Shoko Makinohara - specifikt kopplas det in i varför det tydligen finns två av dem och varför det tydligen finns en koppling mellan Sakutas såröppning och utseendet på den äldre versionen av Shoko.

Den yngre Shoko Makinohara kommer att få en hjärttransplantation inom en snar framtid, och det hjärtat kommer faktiskt att tillhöra Sakuta. På grund av Shokos pubertetssyndrom existerar en äldre version av henne på grund av vissa tidsresor / relativitetstjärnor. Sakutas bröstsår finns - och öppnas närhelst den äldre Shoko är i närheten - på grund av paradoxen för två av hans hjärtan som finns i närheten.

Hur denna situation löses bildar filmen.