Anonim

MASSIVA NYHETER! Mega Evolution Event & hur Mega Evolutions kommer att fungera i Pokemon GO | MEGA HYPE ELLER BUST

Mewtwo som en konstgjord pokemon, hur kan den utvecklas mega? Har mekaniken i Mewtwo mega Evolution förklarats i Genesect-filmen, spelet eller någon annan kanon?

5
  • att vara artificiell men är fortfarande en pokemon, eller hur? därför borde det inte utvecklas mega som någon annan pokemon?
  • Men om det är konstgjort, och mega stenar är naturliga, så det borde inte finnas en mega sten för Mewtwo (såvida det inte är naturligt naturligt)
  • @Gravinco Jag tror att det är svaret (men det skulle vara fanteori). Han kräver en konstgjord megasten, en megasten för en annan pokemon (kanske mew), en kombination av megastenar från de pokemon vars DNA han har, ett vetenskapligt experiment (tänk återskapa stenstrålning eller något) eller en speciell historia som att vara accepteras som en riktig pokemon av Acceus (eller en annan ultrakraftfull pokemon) som orsakar att en mega sten bildas "naturligt".
  • Du bör lägga upp detta som ett svar
  • @kaine den enda ingame teorin är att Mega Stone kräver bestrålning från Xerneas eller Yveltal. Charizardite X postuleras också att vara artificiell, med Y-former som de naturliga.

Det är bara teoretiskt och bevisen kanske inte är sanna för spelen, men i den första filmen ser vi Mewtwo skapa nya Pokeballs, som till och med kan fånga en Pokeball, och pokemon en gång fångad genom DNA-teknik för att klonas, så det är inte för långt att säga att Mewtwo är den som skapade Mega Stones för honom.

Även om teorin kanske inte är bra i kombination med spelet kan jag hänvisa till det från spelet, när det väl tagits i Pokemon X \ Y får spelaren automatiskt Mewtwonite som visat var det där Mewtwo finns, det kan innebära att Mewtwo redan hade Mewtwonite.

Även om spelarna i remakes för Sapphire och Ruby hittar megastenen för Mewtwo i Pokemon League-byggnaderna, är det fortfarande den enda teorin.

(allt detta stöd @kaine kommentar)

Vad mer kan du förvänta dig? Dessutom var anime mycket inkonsekvent, vilket har lett till teorin att anime är helt annorlunda än spelet.

När det gäller de grundläggande lagarna i Pokemon, en viss Pikachu en gång KO'd en Rhyhorn (marktyp) med Thunderbolt. Samma Pikachus Thunderbolt misslyckades med att förstöra en viss Swanna eftersom den gömde sig bakom en Aqua Ring. Aura Sphere har satt rekord för att ha missat.

Den mest logiska förväntningen kan vara att Mewtwo är nästan en helt humanoid Pokemon, så det behöver inte en tränare för att faktiskt sätta sig i en mega-form. Också eftersom det är artificiellt, kanske några justeringar eller något hände, gjorde det kapabelt att Mega Evolving sig själv.

Hoppas jag hjälpte!