Anonim

18 - 'Devils Never Cry' (Staff Roll)

I Devil May Cry 5, Urizen besegrar Dante, Nero, Trish och Lady i deras första strid. Men efter det andra och tredje slaget med Dante slås Urizen av Dante medan han kan besegra Nero i deras andra strid.

Det är ingen mening eftersom Urizen är hälften av Vergil, så hans maktnivå måste vara 50% av Vergils men han lyckas besegra hjältar i deras första strid. Urizen sparkar allas röv.

Hur besegrar han hjältarna i deras första strid?

2
  • @ W. Är vi faktiskt tillåter frågor om japanska spel så länge det handlar om handlingen. speciellt när de har bindningar med anime och manga där det finns en kommande manga om V
  • kom ihåg att Vergil valde att omfamna sin demoniska sida medan Dante valde att omfamna sin mänskliga sida och det är möjligen detta val som vi för det mesta ser att Dante är i en nackdel mot Vergil i 3 och i första matchen när Vergil var Neo Angelo från vad jag förstår de första gångerna skulle Dante ha tappat om det inte hade varit för Neo Angelo som flydde när Mundus kontroll över honom skakades. Jag vet inte om Neros förmågor men Lady efter vad jag minns hade ändå inte mycket chans mot Vergil i 3

Svaret finns i Nicos rapporter. Hon talar om hur Urizen band sig till Qliphoth, ett träd som föregick själva underjorden. Enligt Trish användes den en gång av Mundus för att erövra underjorden. Urizen, som redan skryter av Vergils demoniska makt, förstärktes nu av en urkraftkälla liksom Yamato.

Jag har hittat det härifrån under filavsnittet du kan se Nico Enemy Report - Urizen