Anonim

The Doors My Eyes Have Seen You (Robby K. Elec Gtr / Ray M. Keys / Jim M. Vocal Parts) (Gtr Improv / Cover)

I avsnitt 5 av Flip Flappers, Papika och Cocona hamnar i det Yayaka senare visar sig vara en dagslång slinga. (Detta kommer inte som en överraskning: före tillkännagivandet ser vi Papika och Cocona upprepa det som antyds i exakt samma rutin varje dag, och dockan vars huvud Cocona rör sig på kvällen vänder alltid sin ursprungliga riktning på morgonen. )

En av händelserna på denna upprepade dag är en musiklektion: Papika och Cocona sitter i en cirkel med några andra studenter runt några ljus, och två elever spelar ett tangentbord. I bakgrunden börjar cembalo-musik att spela och går till sovrummet. Detta inträffar i varje fall av rutinen (musik, bibliotek, te, broderi) som vi ser före Yayakas konfrontation med Cocona.

Vad spelas musiken? (Om det är en originalkomposition för anime, finns det en spårtitel som någon kan peka på mig? Om det inte är, vad är titeln och kompositören för det utdragna stycket?)

1
  • Uppdatering: Jag har inte haft tur heller med att lyssna på förhandsvisningarna här (åtminstone matchade öppningarna inte) eller med att köra början av sekvensen genom Musipedia-sökmotorn.

Det är Keith Jarrets tolkning av Johann Sebastian Bachs Prelude and Fugue n. 12 i F moll på hans album Das Wohltemperierte Klavier, Buch II. Pjäsen ingår inte i OST.

1
  • Jag lyssnade på både BWV-förspel och fuga, och ingen av dem låter som det som visas i den loopssekvensen. Jag tar dock en titt på resten av den väl tempererade Clavier.