Anonim

Fkj & Masego - Tadow

Jag var väldigt glad när jag hörde att HoTD skulle fortsätta. Och ännu lyckligare när det första nya kapitlet faktiskt kom. men nu efter flera månaders väntan har det fortfarande inte funnits något annat kapitel. Så min fråga är, har HoTD gått på paus igen?

2
  • Sedan mangaka gick bort kommer vi aldrig att se fortsättningen på denna historia
  • @Darjeeling Mycket sorgliga nyheter.

Citerat från ett inlägg på Facebook. Inlägget förklarar varför författarna släpper kapitel 30 efter så många klyftor, alla orsaker till förseningen och om de kommer att släppa fler kapitel eller inte:

Okej folk, efter VECKOR med intensiv utredning, övertygande, vädjande, smidigt samtal och prat med "människor som känner människor" i Japan ... Jag skulle vilja klargöra saker om situationen för H.O.T.D. från de senaste två åren, nu och den överskådliga framtiden:

  • Anledningen till mangans 2-åriga avbrott var av 2 skäl:

    1. Författaren Daisuke Sato hade en hjärtsjukdom som krävde mycket behandling, operation och återhämtning.
    2. På grund av jordbävningen som hände i Japan tyckte han inte att en apokalypshistoria var lämplig att fortsätta vid den tiden tills Japan återhämtade sig från den.
  • Under dessa två år var Daisuke och Shouji MYCKET förvånade över att ta reda på att H.O.T.D. hade blivit så populär över hela världen.

  • Syftet med att släppa kapitel 30 var av flera skäl: att få Satos tillbaka till arbetet med berättelsen, se om mangan fortfarande var populär och slutligen att låta fans veta att de inte har glömt bort det.

  • I maj började Daisuke förbereda grova utkast för kapitel 31 och senare och under hela sommaren kommer han att arbeta med att avsluta vart historien kommer att gå och undersöka vad gäller platser, militär, vapen och fordon ... som sagt förra året vid anime-kongressen i Tyskland.

  • Shouji gick tillbaka till arbetet med Fire Fire Fire: Black Sword för att få sig att vänja sig vid att arbeta med flera berättelser. Dessutom hade han en önskan att gå tillbaka till den historien ändå.

  • Försäljningen för kapitel 30 när den släpptes digitalt gick "förvånansvärt bra för ett enda kapitel" och att framtida kapitel kommer att släppas samma dag i både USA och Japan.

  • Den japanska utgivaren Kadokawa beslutar för närvarande om de vill släppa ett kapitel av Triage X och H.O.T.D. samtidigt eller ett tvåmånadersmönster.

  • Nästa kapitel i H.O.T.D. är MYCKET avgörande för att avgöra om serien ska avslutas med en åttonde volym eller fortsätta när de säljs. Om du amerikansk H.O.T.D. fans köper inte digitala kopior, de tar det som ett tecken på att förlora intresset och serien kommer att avslutas för tidigt ... Så gå inte tik och gnälla om det händer. Det kommer att vara ditt fel för att inte stödja skaparna.

Så där har du det, mycket hårt arbete och kontakta rätten [människorna]

Tack till Joey Senna McRae för att samla all denna information.


REDIGERA : Som kommentar ovan av Darjeeling mangaka Daisuke Satou dog, så vi kommer förmodligen aldrig se historiens fortsättning.

0